Inimesed

Kadri Tali ERSO tuurist USAs: olen kindel, et paljudel ameeriklastel tekkis meie maa vastu huvi (8)

LISA KOMMENTAAR

Ettevõtja7. jaanuar 2014, 00:31
Mind huvitab palju maksumaksja pappi huugama pandi ? Teades ERSO mõningaid tuure :D ... siis pärast on papp otsas ja kärss kärnas.... loodetavasti ei mkasnud eesti maksumaksja selle jubedalt peale ...
no mehed, 6. jaanuar 2014, 23:12
mis selle uudise point on???
Kultuuril ja spordil on "pisike" vahe.6. jaanuar 2014, 22:57
Erinevalt veerandfinaalis väljakukkunud palli tagaajajatest, 126-ndale kohale jäänud hüppajatest või "lootustandvale" 7-ndale positsioonile jõudnud kargajatest, tulevad kultuuriinimesed välisreisidelt koju eranditult alati, kuldmedalid kaelas. Kultuurist jääb märk!
no kui selliste eestlaste kommentaare lugeda...6. jaanuar 2014, 21:32
siis võiks arvata,et on tegemist mingi ajast ja arust mahajäänud rahvaga,kel pole üldse mingit aimugi kultuurist ja üldse on niivõrd eluvõõrad ja saamatud ning madala IQ-ga,et taolistel inimestel küll ei oleks sellist kõrgkultuuri ja andekaid ning isegi maailmataemel uute asjade väljamõtlejaid ega mingit teadustööd.
Nii rumalaid kommentaare laovad ilmselgelt teatud sama tüüpi inimesed,kes alati ja iga vähegi paremate uudiste puhul,mis käivad eestlaste saavutuste kohta,leiavad mingeid
mõnitamisi,halvustamist,naeruvcääristamist nin kahjurõõmust pakatavaid ütlemisi,mis aga on kundel,et tingitud teatud inimeste arengutasemest ning nad pole olnud ise milleksi võimelised vaid oskavad ainult oma rahva hulgast andekamate saavutusi maha teha,mis viitab minu meelest juba haiglaslikule "ärapanemisele"justnimelt positiivsete asjde suhtes.
On ikka äärmiselt paha lugeda selliste tüüpide arvamisi,mis loomulikult ei muuda midagi,sest ükski normaalse aruga inimene ju selliseid utoopilisi ja totraid lauseid arvesse ei võta ja neist kommenteerijatest õnneks ei sõltu mitte midagi.
Häbiväärsed ja mannetud olete,kahjuks selliseid parandab ainult haud,kui seegi.
Nojah6. jaanuar 2014, 21:11
Liiri-lõõri-la-lall-laaaaa.....
tõesti6. jaanuar 2014, 20:31
ahh,jutt või asi6. jaanuar 2014, 20:23
mumm6. jaanuar 2014, 20:07