Saund

KOMMENTEERI: kellel on kõige kõvem lugu?!

KUULA: kõik Eesti Laulu poolfinalistid on oma lood avaldanud! (62)

LISA KOMMENTAAR

I've been spoken!!!!!!!!!2. veebruar 2014, 19:31
Ausalt öeldes pole sõnu sest kõik on jälle põhimõtteliselt eesti keeles. Saage aru see ei toimi kui te võtate eesti laulule eesti keeles. Kas polnud mitte nii et 2001. aastal võitsid eurovisiooni eestlased lustliku lauluga(rütmika) ja inglise keelega. Aga ma olen 100% kindel et eestlased valivad jälle mase laulu ja eesti keelse. Eestlased mõtlevad selle peale mis neile meeldib mitte seda mis sobiks ja võidaks eurovisiooni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elisabet2. veebruar 2014, 19:21
Kindlasti see laul mis võiks VÕITA oleks Amazing ,sest see on inglise keeles. Eurovisioonile tuleks saata lõbus laul. Amazing on just seda, seal on seda eurovisioonile vastavat rütmikust ja lusti. 2001.aastal võitsid ka lustliku laulu ja inglise keelse laulu eestlased. Aga noh mis teha olen jummalast kindel et eestlased valivad jälle eesti keelse ja mase laulu, ime pole miks me ei võida!
Elts1. veebruar 2014, 16:24
Minu arust ja keda ma hääletaksin Eurovisioonile on Sandra Nurmaslu lugu.Minuarust on sellel laulul midagi erilist,mis lööks läbi ka Eurovisioonil ja paljud minu välismaa tuttavad ka pakuvad seda lugu kõige enam võitjaks!
isiklikult31. jaanuar 2014, 17:28
mulle meeldib Tanja praegu kõige rohkem, laul hea ja naine särtsu täis
Sandra loos on ookeani kurba hinge30. jaanuar 2014, 17:34
ja seilamise vaprust,seda küll.Aga samuti meie pisikese planeedi
nukrat sõitu Universumi radadel.Kui üldse,siis esindagu just see laul
Eestit Eurovisioonil.Kotermann.
Mulle tundub26. jaanuar 2014, 22:05
See Brigita lugu on ju täitsa hea.
Aga mis puutub lauluvõistluse eesmärki, siis see on vale. Ühel konkursil ei saa valida Eesti laulu ja siis laulu, mis läheb Eurovisionile. Ma hindan ju lugu erinevalt. Ka teised. Absurd.
Sandra SS.25. jaanuar 2014, 22:51
Minu hääl läheb Maikenile. Minu arvates kõige küpsem laul. Teistel pole viga aga nooruse toorusega ja teismeliste murede või muretusega Eurovisioonilt paraku punkte ei too.
Disco-laadset muusikat leiab Eurovisioonilt niigi...hetkel tundub, et me nö klubimuusikaga teisi ei lööks.
Flame . . . 25. jaanuar 2014, 16:14
. . . makes my heart beat . . .
kuri24. jaanuar 2014, 12:12
No tõesti ei saa aru, miks see Purga&Co igal aastal meeleheitlikult mingite tundmatute keldribändide jura välja valib, samas kui avalikult on teada, et paljud tuntud tegijad oma lugudega osalevad, aga valituks ei osutu. Selliste puntide jaoks on n.ö. Noortebändide konkursid vms. Üle poolte poolfinaalide lugudest on lihtsalt kohutavad, üle ühe korra ei kuulaks neid vabatahtlikult.. Kas ikka ei saada aru, et valitakse riiki Eurovisionile esindama minev lugu! Võitjaks tuleb seekord Sandra, kui n.ö. "asjatundjate" žürii talle meelega päris käkki ei hakka keerama. Saksofonimängija lavale kaasa, mõned eksootilise välimusega taustalauljad ja lets go...Tanja - hea lugu, aga selliseid tantsutümakaid on Eurovisionil kümneid. Lenna - kohutavalt igav ja veniv lugu, Eurovisionile sobimatu. Maiken - imeilus lugu, aga liiga aeglane ja unine, Kõrsikud - lugu on iseendast hea ja leiab kindlasti vanema hääletajaskonna poolehoiu, aga no kolm nii ebatervislikult paksu eurolavale saata.... Ülejäänust ma ei räägi. Sandra lugu on Youtubes vaadatud juba üle 15000 korra ja välismaalastele see väga meeldib. Nii et igaüks teeb ise omad järeldused.
ei oel hea24. jaanuar 2014, 11:25
ma ei tea väga imelikud ja veidrad lood enamus minu arust paljudel lauljatel puudub igasugune eneskriitika :D ainukesed mis lid enamvähem ja ei olndu veidrad ja imelikud olid lenna ja mihkel raua lugu ja sven lõhmus aga nuh võiduni need laulud ka ei jõua muidugi :) aga nuh ülejäänute kohta küll midagi head ei ütle paljusid lugusid oli piinlik kuulata isegi ausalt öeldes
23. jaanuar 2014, 20:50
Heidy Purga võiks lahkumisavalduse anda .!
njah23. jaanuar 2014, 18:45
armastan seda laulu.23. jaanuar 2014, 13:35
NION VÕIDAB!
Parim laul!
no23. jaanuar 2014, 11:00
No kuna see proua Purga oma ameti vabatahtlikult loovutab? On näha, et see tema punt ei ole sobilik sellise asjaga tegelema. Minupärast ajagu oma sõpraede- kolleegidega raadio kahe asja. See sobib talle paremini. Ja žürii... pooled näod on igal aastal samad, pooled raadio 2-st, siis sokutatakse veel sugulased kah oma laulu upitama. Ebaproffessionaalsus! Kaua see jant veel kestab??? Tõmmaku parem vabatahtlikult tagasi ja kasvatagu last, mitte ärgu imegu eesti muusikast saasta välja.
Keegi eespool kommenteeris õigesti: Paadami ajal olid ikka kõik laulud proffessionaalsel tasemel, mõne üksiku erandiga. Nüüd on vastupidi. Mõni üksik hea laul eksib saasta sisse ära. Sel aastal pole ju muud kui Sandra, Tanja, Traffic ja noh kuidagi kõlbab veel Maiken ka. Ülejäänud võiks osaleda taidlusfestivalil.
NÕMEDUS KUUBIS!
O.M.G23. jaanuar 2014, 00:38
Appi mis lood! Olen alati olnud Eesti laulu fänn ja elanud sellele üritusele kaasa aga see aasta no andke andeks, täielik solgihunnik! Mul on küsimus, kes kurat seal žüriis olid, et sellised mõttetud/sisutud lood valiti? Olen kindel, et need "head muusikapalad" jäeti välja. 20st loost reaalselt meeldis 2 lugu ja paar tükki olid veel kuulatavad.. Nii pettunud olen, et jube ja õudusega ootan juba, mis lugu siis veel eurovisioonile valitakse...Head lood olid Wilhelmil ja Sandra Nurmsalul. Maikeni, Kõrsikute lood olid okeid. Esimest korda pettusin ka Lenna loos-täiesti uskumatult igav! Ja nõustun eelneva kommentaariga, et ega üle 5sekundi neid lugusi kuulata ei suuda küll...
jes22. jaanuar 2014, 23:36
Sandra&Sveni lugu on ju täitsa huvitav, intro vbl veidi liiga pikk eriti kuna lugu ise ei haaku sellega eriti aga loodetavasti kärbivad maha eesti laulus. Minu arust ka Tanja pakub head konkurentsi sellele loole. Lisaks Maiken ja Lenna ei ole ka üldse pahad variandid. Igasugused võõrad vms eestikeelsed räpi või lastelaulud ei läheks euroopas üldse peale. Lõhmus selles mõttes teeb õigesti, et tegi loo, mis võib punkte haarata ka lõunamaa riikidelt, muide see ongi edu aluseks!
yl22. jaanuar 2014, 23:08
Ma ei tea, miks eestlased virisevad nii palju! Igal aastal üks ja sama jutt, et pole korralikke laule valida. No, on jah olnud aastaid, kus pole midagi eriti valida, aga on saanud ju ikka laul valitud ja mõnel väljavalitud lool on ka väga hästi läinud. Minu arvates on sel aastal päris mitu head laulu, mille eurovisioonile saatmisega me häbisse ei jääks. Päris arvestatavad laulud on minu meelest Sandra Nurmsalul, Maikenil, Lennal ja Tanjal. Meeldivad on ka Traffiku, Lauri, Wilhelmi, Norman Salumäe ja võib olla ehk ka Kõrsikute lood. Eriti ei istu kahjuks Brigita Murutari lugu- liiga läila, lastelaulu meenutav (just laulusõnad), mis ei sobitu sugugi Brigita rokiliku välimusega kokku. Lõpetuseks- usun, et minu hääl läheb sel aastal Sandra Nurmsalule, sest see tundub pakututest siiski kõige sobilikum eurovisioonil Eestit esindama. Tundub, et sellele on ka juba väljastpoolt Eestit positiivset vastukaja tulnud. ;) :)
Esimest korda elus kavatsen hääletada!22. jaanuar 2014, 21:24
Maybe-Maybe! Shal-lall-lllaaa!! :D
Kommentaator22. jaanuar 2014, 16:20
Mida hekki ? Kas eestlased ei oska enam üldse musa teha ? Enamus lood ju nagu mingi lounge stiilis või kuskilt fashion showlt :/ Kohutav kohutav.. tee mis tahad aga nendest kõikidest kõige enam meeldisid Brigita Murutar, Sandra nurmsalu( Korista need hääled ära ainult) ja siis veel Maiken ja Lauri Pihlap ning Tanja Mihailova, Teised kõik on täielik SAAST ! Pole stoorit ega ka õiget viisi mis kaasa kisuks ! Need žüriiliikmed kes teevad ise tihtipeale häid lugusi, miks te lasete sellist paska !!! KOHUTAV !
kosmus22. jaanuar 2014, 14:32
vabandan. 21jaan, 15 : 13 kommentaar ei puuduta kollektiivi Võõrad. Näpuga järgr ajades, selgus millest kirjutasin on Maybe Maybe, Cosmos mingisugune blues bänd. Kõlab hästi, lugu ma mõtlen.
:) Isiklik arvamus22. jaanuar 2014, 14:27
Mulle meeldib vägaväga Tanja :) Superhuvitav hääl on tal, väga võimas. Minu edetabeli võitja :) Samuti on teistega võrreldes väga head Lenna, Nion, Kõrsikud. Meeldib ka Murutari ja Trafficu lugu :)
Oeh22. jaanuar 2014, 14:03
Mitte ühtegi normaalset lugu! Minu meelest zürii saab valesti aru milleks nad neid laule valivad... :( Paadam võiks Eesti lauluga tegeleda. Sel ajal ikka valiti normaalsed ja paljulubavad lood eiste hulgast välja. TULEB ÜKS KORRALIK MÖÖDALASK SEL AASTAL! Äkki ei hakkakski siis juba Taani minema, või mis?
jk22. jaanuar 2014, 14:02
Ainus lugu millel potensiaali Eurovisioonil võitmiseks on Sandra Nurmsalu lool... Kuid seal on ka midagi nagu puudu, loodan et muudavad seda veidi sobilikumaks.
Lenna laul on normaalne, aga liiga igav, et võidu tooks.
Nioni lugu võib olla hea eestlastele kuulamiseks, kuid Eurovisioonil ei võidaks ta kindlasti kuna on Eesti keeles, mõelge kuidas võib kõla tunduda välismaalastele..
II poolfinaali 9 lugu on hea22. jaanuar 2014, 13:18
ja sandra nurmsalu armas. küll läheb
..22. jaanuar 2014, 11:45
ma ei suutnud ühtegi lugu üle 5 sekundi kuulata. ei hakka sel aastal oma aega sellise jura peale raiskamagi. mingu või kõrsikud sinna, viimaseks jäävad nad sel aastal kõik. 1 hullem saast kui teine.
keegi22. jaanuar 2014, 10:16
Kohale tuuakse palju laule,kes aga valib nii imelikud ja mittelöövad laulud välja. Kas tõesti kogenud muusikud??? Ei usu. Võib olla valitakse omi tuttavaid, kes laulavad või mängivad. Olen veendunud, head laulud on kõik välja jäänud, mis võiksid eurovisioonil ilma teha. Miks iga aasta ühed ja samadlauljad, ühed ja samad näod välja valitakse, andke teistele ka võimalust!!!. ühed ja samad esinejad-õudne. Ära ei tüüta või? Kas tõesti keegi usub, et mingi unistav ja aeglane igav lugu võidab Eurovisiooni? Ei ilma peal. Ja meie muusikud neid valivad paljude hulgast välja, anna mõistust.
kui sissejuhatus on üle 5 sekundi siis on ikka jama22. jaanuar 2014, 09:43
ühes loos oli 25 sekundit mingit teema ketramist. ei viitsi oodata. liiga pikk ja igav. laul peab kohe hakkama. aga mitte nii, et käiab pool minti kordusi
22. jaanuar 2014, 09:42
esimeses pooles 1 7 ja 9 on head
teises pooles polnud ühtegi
10.lugu selline laadakas, nagu me armastme eestit oohooo ooooo
ei midagi eriilist.
täielik tühjus.
jalkafänn22. jaanuar 2014, 01:12
Ma ootan ära kõik lood enne kui oma järjestuse paika panen, aga siiamaani paistab kõige kindlam variant olevat Sandra Nurmsalu- "Kui tuuled pöörduvad", mis sest et pole veel avaldatud. Lihtsalt kui lugu on enam-vähem korralik, siis peaks korralik tulemus käes olema. Loodan siiski et on tegu veel võimsama looga kui "Rändajad"- sel juhul oleks päris suur võimalus 99-01 aasta hat-tricki kordumiseks (99 ESC võitja- Rootsi, 2000- Taani, 2001- Eesti)
Kuuldud lugudest meeldivad enim "Supernoova" ja "Laule täis taevakaar", kuigi olgem ausad- kumbki ei ole väga võimas.
kk21. jaanuar 2014, 22:27
Lisaks veel, et üldse peaks tegema üle-eestilise konkursi, kus rahvas valib kõikide seast välja selle võitja mitte mingite professionaalide poolt valitute vahel...Kuna jääb mulje, et sinna valitakse need nö eesti vanadtegijad, uued tulijad jms... Iga aastaga läheb valik jamamaks.
kk21. jaanuar 2014, 22:20
No olgem ausad.. erovisioon on show, mis peab pakkuma palju kõrva- ja silmailu...Mingid keskpärased inisejad(nii välimuse kui ka hääle poolest) ei jää silma. Silma jäävad ikka sellised kellel on võimas laul, suurepärane välimus või väga kift pilkupüüdev show/tantsukava või veel parem kõik eelnevad omadused kokku... Nii, et olgem ausad nt kõrsikutel, maltistel,nimmerschmidtil jms poleks lootuski(ei tee maha kellegi maitset, kuid üleeuroopaliselt nad arvatavasti suur edu ei saavutaks)...Nendest praegu tundub kõige parem Tanja laul, kuna ta on pilkupüüdev ja energiline noor ilus naine, võimsa hääle ja ilusa lauluga ning kui sinna lisada mingi väga kift lavashow võib sellest välja tulla midagi väga ilusat. :)
Ilus komm ühelt välismaalaselt foorumis. Loe Purga ja tee omad järeldused21. jaanuar 2014, 22:15
Täitsa nõus selle kommentaariga!
Again I don't really like most of the songs of Eesti Laul. Every year it's more indie and underground and that's a bad thing for me.
Anyway, Nion's song is fantastic and Tanja's is quite good as well. As a third choice I'd have Traffic and then Korsikud. I don't like any other song at all. Let's hope Sandra has a nice song
üks21. jaanuar 2014, 21:04
NIONi lugu "Muud pole vaja" on hea ja rütmikas, omapärane. raadiost kuuldes arvasin millegipärast et esitajaks on HU
ilusad laulusõnad21. jaanuar 2014, 20:11
Maikeni lugu läks millegipärast nii hinge, et see oli ainuke laul ,mille ma kuulasin lõpuni ära.
bzz21. jaanuar 2014, 19:44
mölderi lugu tahaks jubedalt kuulda
Marko Meen21. jaanuar 2014, 19:29
totaalne saast! võidulugu ei ole !!!
seis endine21. jaanuar 2014, 17:05
selles sodihunnikus on praegu ainult kaks kuulatavat lugu-kõrsikute ja lauri pihlapi oma.
sandra nurmsalu on veel ainus küsimärk.
olav ehala võiks kord mõnele laulda oskavale eestlasele enda imelises sillerdavas stiilis euroloo kirjutada.
saaks Eheda Eesti Asja sinna saata...
jes21. jaanuar 2014, 16:51
Kui lugeda välismaiseid arvamusi siis pole kahtlustki keda tagasi oodatakse ;)
kosmus21. jaanuar 2014, 16:47
Nõustun esimeses postituses avaldatud mõttega, Nioni muud pole vaja inglise keelde ümber panna. Kuulasin algul esimesed paar rida ära aga sõnad olid nii nõmedad, et välistasin kohe.
Vaatasin siin osad kiidavad, ja kuulasin uuesti.
Lugu läks hoogsalt käima hoopis hiljem, sellest annaks ikka väga ägeda asja välja timmida.
Tundub, et eurovision on võimalik päästa siiski kui hästi tahta.
:)21. jaanuar 2014, 16:04
Meeldivad Tanja ja Brigita Murutar.
21. jaanuar 2014, 15:49
Maikeni lugu on super! Väga ilus laul!
Eesel21. jaanuar 2014, 15:48
Valik21. jaanuar 2014, 15:45
Peaks arvestama ka vastukaja mida välismaalt saadakse. Praeguse põhjal, mida mina lugenud olen ja tean, on kõige positiivsema vastukaja just saanud Trafficu lugu :) Kuigi ma ise pole Trafficu austaja pean tunnistama, et hetkel oleks Traffic hea valik. Kuid ma siiralt loodan, et geeniusest härra Hitimeister Sven Lõhmus toob kastanid tulest välja.
Paneb imestama21. jaanuar 2014, 15:34
Mis laule eelnevad kommenteerijad välja on toonud... Lähtute ju oma maitsest!
Minu lootused on Lõhmuse loo peal. Traffic võib-olla läheb, Maiken võib-olla... Kohutavalt halb aasta Eesti laulul. Kogu valimise peaks andma üldse rahva kätte, ajama selle valimise rahva kätte. Siin on liiga palju alternatiivi. Paadami aegadel olid ikka tunduvalt paremad valikud. Praegu suhtutakse Eesti laulu ja Eurovisiooni nii, et uued tegijad saaks ka kogemuse. Kurat võtku, see on võistlus mitte talendishow. Olen kindel, et nendes lugudes, mis top20-st välja jäid oli kindlasti midagi sellist, mis oleks väärinud Eurovisioonile minekut... Ja see mõte teeb väga-väga kurvaks!
12321. jaanuar 2014, 15:28
1. poolfinaal
Amazing - Tanja. Igav
Flame - The Titles. Igav
Resignal - Wilhelm. Igav
4. -
Sandra - Nimmerschmidt. Omapärane
6. -
Maybe-Maybe - Super Hot Cosmos Blues Band. Jama
Kus on EXIT? - August Hunt. Igav
Tule ja jää - Kõrsikud. Enam-vähem kuulatav
Supernoova - Lenna. Enam-vähem kuulatav
2. poolfinaal
1. -
Lootus - Lauri Pihlap. Ei oskagi midagi arvata
Muud pole vaja - Nion. Senikuuldutest parim, aga mitte ka väga hea. Hindele "4"
Elu - Maltised. Päriselt või?! Mingi krdi Elmari tantsuhitt, mitte Eurovisioon. :D
City Lights - Sofia Rubina. Totaalne jama
Fearful Heart - MiaMee. Igav
Für Elise - Traffic. Enam-vähem kuulatav
Siin või sealpool maad - Maiken. Täiesti mittemidagiütlev ballaad.
9.-
Laule täis taevakaar - Brigita Murutar. Heh, lahe kantrilugu. Mingil krdi põhjusel mulle meeldib, aga kui see Eurovisioonile läheb, ma naeran laginal. :D
kosmus21. jaanuar 2014, 15:13
Võõrad, maailm on hull, oli see vist. Päris lahe kalamaksaõlist end täis joonud inimese hääl ja selline retrovärk aegade tagant mõjub värskelt ja hästi.
Kuna rütm on suht raiuv siis oma na na naadega seda hakkida oli kindlasti liig, Vastupidi, need vahekohad vastukaaluks oleks pidanud sujuvaks ja sirgeks laulma.
Kuna see lällutamine ja tati närimine asjale kriipsu peale tõmbas, pean valima omale uued lemmikud.
Flame pole mingi euro ja ei peagi olema, stiilipuhas algusest lõpuni, mis käib ka Liisi Koiksoni kohta. Väga head esitused, kas eurovisioonile sobivad pole autorite mure, las zürii tegeleb sellega, oluline on teha oma asja ja hästi.
Nagu portreekunstnik Aapo Pukk ütles, tellimustööd oma kvaliteedilt ei erine konkursitöödest!
Keda ei saadaks oleks lasteansambel Trähvik, noor murutütar ja Maltiste pesakond võiks ka koju jääda.
21. jaanuar 2014, 14:40
ma ei viitsi kuulatagi, niikuinii tuleb jälle Sven Lõhmus mingi looga ja paneb kinni. :D
Maarja21. jaanuar 2014, 14:20
jääb loota, et "flame" on hea laul :D
Aga noh.. muidu on nii, nagu alati. Lenna paistab teiste seast silma, sest ta on juba teatud ringkonnas nö "tegija".
Laulud 2- 5 on täitsa mõttetud.
Muud pole vaja. jääb meelde, aga see on ka selline diskotümps, mis eriti peale ei lähe enam.
Maikeni laul kõlab, nagu vanad head eurovisiooni ajad :D (1998 jne ) selles on väärtust, aga samas.. ma ei tea.. ka veidi igav.
t.21. jaanuar 2014, 14:07
oh, mis saaaaaast sel aastal. kui eelnevatel aastatel on kas või 1 kuulatav laulgi olnud, siis praegu on seis ikka väga nutune.
kuulasin21. jaanuar 2014, 13:50
raadiost Liisi laulu ja sellest piisas , et neid ülejäänud lugusi mitte kuulata.Karta on ,et kõik lähevad ühte auku.
kuulaja21. jaanuar 2014, 13:48
Uus, huvitav, andekas, ju siis mängivad kuulsa vanaisa laulugeenid siin suurt rolli, esineja on lihtne, siiras ja kauni häälega. Laul nr 10. Arvan , et see laul võidab eestlaste südamed.
Kui aga muud vaadata ja kommertsile suruda, siis " "Amazing", "City Lights", "Maybe-Maybe"".
tohmu21. jaanuar 2014, 13:20
Nion on suht kuulatav, aga eurovisioonile minekuks peaks laulu minuti jagu lühemaks tegema.
Andrus 7. jaanuar 2014, 18:04
kes see loll need lood sinna valis? Täielik saast! skyplussi ja r2te sobivad tõepoolest aga eurovisioonile ei sobi neist ükski. Äkki jätaks seekord selle konkurssi vahele? pole ju mõtet maksumaksja raha igasuguse alternatiivse saasta peale ka raisata
Katy6. jaanuar 2014, 20:05
Muud pole vaja" /Nion/ Karl Kanter, Keit Triisa, Marilyn Jurman - äärmiselt sarnane Põhja Tallinna ''Kula mind ära''... :)
Resignal6. jaanuar 2014, 19:48
midagi omapärasemat. pisut võimsamat häälekasutust tahaks kuulda. praegu on kuidagi üheülbaselt hillitsetud.Pihlapi lugu oleks ka päris kobe kui keegi teine laulaks.
maybe6. jaanuar 2014, 19:45
mõnusalt arenev lugu. lahe. Laske sellel arenemisel veel vägevamalt kuuldavaks saada..
6. jaanuar 2014, 16:19
natuke rikub ära tüdruku sündil muudetud hääle vibra,milleks ega see mingi aastate tagune Rumeenia (Kuuma -kuuma -juuu) diskosaast pole?! Milleks?
...6. jaanuar 2014, 16:13
Ja taas kord üks aasta, mil Eesti ei võida...
jah tõesti muud polegi vaja...6. jaanuar 2014, 16:11
Alul on selline tunne ,et seda lugu esitab Loss Paranoias,see on selline nende stiilis nats,aga ma ei näe põhjust miks mitte kahel punapäisel iludusel ja ka mõnes mõttes tshikil mitte ühineda vaid selleks looks ja esitada täiega EV-l,ka kutid on seal ju nitshegoo!!
"MUUD POLE VAJA"6. jaanuar 2014, 16:02
Nendest kuuldutest Nioni lugu kõige-kõige (kõikidele midagi),siin on uut (eestiliku muusika kõla),siin on natukene jällegi moes 80 aastate eklektikat ,samas on rütmi ja häält,kuidas see kõik Lives ja laval (seal suurel) välja tuleb on teine asi. Võib vaid öelda noored eesti piigad on alati meie kastanid tulest välja toonud.
Kuid hea oleks ,kui selle loole kirjutatakse inglisekeelne tekst ja mitte ainult sõnad vaid tõeliselt head sõnad ja nad peavad foneetiliselt (ka eestlaslikult ,kuid mitte inglastele võltsi ida murdega tunduma) väga musikaalsed ja sobivad olema,siis on edu,miks mitte poolfinaalis esineda eesti keeles ,finaalis inglise ( ja seda ka Taanis).