AITAB KÜLL! 17 aastat olid abielus Clint ja Dina Eastwood. Foto: Reuters
Inimesed
30. detsember 2013, 07:00

Pikkade abielude purunemise aasta (3)

Veel vanuigi jäid tänavu üksikuks sellised Hollywoodi tuusad, nagu Clint Eastwood ja Michael Douglas.

Aasta algul teatasid kihluse purunemisest Britney Spears ja tema uus elukaaslane Jason Trawick. "Jään Jasonit alati jumaldama," kinnitas kahe poja ema Spears, kes oli armunud Jasonisse, kui too tegutses tema agendina.

Jaanuaris juu-beldasid Justin Bieberi fännitarid kõigest kõrist – nende iidol läks poptäht Selena Gomezist lahku. Noored jõudsid semmida kaks aastat. Samal kuul varises kokku ka režissöör Rupert Sandersi ja modell Liberty Rossi abielu, mille oli karile ajanud mehe salasuhe "Videviku" tähe Kristen Stewartiga. Eriti pikantne: Kristen mängis Ruperti filmis "Lumivalgeke ja kütt" Lumivalgekest, Liberty tema ema.

Madonna tantsib uude aastasse vaba naisena

Veebruaris tuli lõpp näitlejate Michelle Williamsi ja Jason Segeli armuloole. Sõprade sõnul ei saanudki suhtel olla pikka pidu, sest kadunud Heath Ledgeri tütart Matildat kasvatav Michelle elab New Yorgis, Jason aga Los Angeleses.

Naine oli imekaunis ja mees superrikas, kuid kaugsuhe ei jäänud püsima – Naomi Campbell ja Vladimir Doronin läksid juunis lahku. Tõeks läksid Doronini seadusliku kaasa Jekaterina sõnad: "Naomi petab end, kui arvab, et saab mu abikaasa endale võtta."

Just siis, kui ralliäss Lewis Hamiltonile ja poptäht Nicole Scherzingerile ennustati pärast pikka kokku-lahku-pendelsuhet pulmakellade helinat, tegi paarike suhtele lõpu.

Südasuvel juulis rabeles George Clooney järjekordse kallima haardest välja – ei jää see mees kellegi juurde püsima! Sedapuhku oli kaotajaks pooleks endine wrestling’u-täht Stacey Keibler.

Pommuudisena mõjus augustis näitlejapaari Catherine Zeta-Jonesi ja Michael Douglase teade, et nad on otsustanud lahku kolida. Esialgu nimetavad nad seda küll ajutiseks lahkuminekuks. Augustis sai teatavaks ka vanameister Clint Eastwoodi ja tema abikaasa Dina kooselu purunemine. Selgus, et 17 aastat abielus olnud paar on lahus olnud juba 2012. aasta suvest saadik.

Septembris tunnistasid lahkuminekut Hollywoodi kuulsus

Richard Gere ja tema Bondi-tüdrukust kaasa Carey Lowell. Tühistati ka endise lapstähe Miley Cyruse kihlus näitleja Liam Hemsworthiga.

Oktoobris teatas üks meelelahutusmaailma kaunimaid paare, modell Miranda Kerr ja näitleja Orlando Bloom, et nad on juba mitu kuud sõbralikult lahus elanud. Kaheaastast poega Flynni kasvatavad nad üksmeelselt edasi. Samal kuul läks pärast 23 ühist aastat abikaasa Lindast lahku "Krokodill Dundee" täht Paul Hogan. Oktoobris lõppes ka poptäht Kylie Minogue’i ja modell Andres Velencoso suhe, mis oli kestnud viis aastat.

Madonna tantsib uude aastasse vaba naisena – detsembris kinnitas pressiesindaja, et 55aastase popdiiva armulugu tantsupoiss Brahim Zaibatiga (25) on läbi.