Inimesed

ABBA: Saku Suurhallis kõlas jälle "Money, money, money" (6)

LISA KOMMENTAAR

turbahunt31. detsember 2013, 09:47
Lugupeetud Urmas!
Ära enam rohkem Saku Suurhalli mine.Kui tahad Sõnajalgadega juttu puhuda, võta mõned viinad-õlled kaasa ja sõida Saarde ventilaatori juurde, seal hea õekestega koos napsu võtta.
Nagu sinu artiklist selgub, on meie kauni isamaa muusikaeksperdid joodikutest ja persekukkunud ärimeestest Sõnajalad ja Asmer. Sadam ja mingi n-euro on ju päris p....s. Kõva kompoti panid kokku! Miks sa just kõige muusikakaugemad inimesed valisid? Sa oleks võinud ka rahva arvamust küsida!
Kontsert ise oli väga hea, arvamust ei muuda isegi esimese poole helitehnikaga seotud probleemid.
Ma arvan,et mõlema naisvokalisti puhul peavad Eesti naislauljad peale Birgiti ikka tõsiselt peeglisse vaatama. Bändi soolokittarist oli väga hea,kuigi iseenesest on ABBA lood ju suht lihtsalt mängitavad.
Kokku oli kõik see ikka 11.reas silmad kinni pannes vahepeal väga 1:1.Aga kahjuks on Eesti troppistunud inimeste kompleks selline, et igat asja,mis parem on kui meil ilgelt kritiseeritakse ja otsitakse vigu,et maha teha. Samas, kui laiemalt vaadata, meie konnatiigi riigil pole ju midagi vastu panna.Peale selle kontserdi kuulamist ei taha ma ühtegi Eesti lauljat näha, selline on taseme vahe ... ja see ei ole ainult minu arvamus,teised kontserdil käinud räägivad sama juttu.
ületamatud geeniused31. detsember 2013, 08:53
ABBA müüb tänagi miljoneid plaate aastas. Kuna saund on ajaproovile paremini vastu pidanud kui Biitlitel, siis läeb neist ilmselt möödagi. Agnetast, Friidast pole nii lihtne paremini laulda- pole veel kuulnud. Tänased Aafrikast liaani otsast nopitud müraloojad ei kannata mingid kriitikat.
Käinu30. detsember 2013, 17:58
andekad vokalistid oli, aga saku suurhalli heli on ikka täis p**k. sõnadest oli kohati võimatu aru saada, miks on heli nii summutatud ??
lihtsalt hämmastav30. detsember 2013, 08:55
Kui paljud inimesed on nõus surrogaadi peale kohale jooksma. Meenutan, et suurem osa tööst tegi ansambel ikkagi stuudios ja planeerimisel, seda pole lootustki rändlindudel korrata.
PR väited, justkui olnuks kõik "nii super" ja põõsast klaveri asemel leitud "paar Sõnajalgu" on vaid kirss kitšitordil.
ummamuudu30. detsember 2013, 08:51
Kui oleksin lahkunud pärast esimest poolt, oleks olnud pettumus!
Õnneks jõuti helimeeste poolt kõik "reguleerimised" enne teist lavaletulekut ära teha, samuti oli "üles ärganud" tumedapealine solist, kes esimene pool jorutas ikka kõvasti ning kelle liikumine oli täiesti veealune.
Kokkuvõttes oli siiski tore kontsert!
jah30. detsember 2013, 08:30
superhea kontsert ,ootan juba korduskontserti.