Inimesed

GALERII: vaata, kes saabusid "Eestimaa uhkuse" galale (16)

LISA KOMMENTAAR

vaataja31. detsember 2013, 14:57
tahtsin samuti öelda, et saalis oleks koht ikka austatavate peredele. Klaasist auhindu vajaks ikka nii palju, kui austatavaid on. Sel aastal oli selle saate devalveerumine küll täiesti karjuv. Alates züriist, lõpetades saate endaga. ja pildid, pildid, pildid, oijah.
vaataja31. detsember 2013, 08:41
kui vaatasin seda saadet ,olin liigutatud lihtsatest inimestest nende hoolivusest,Kõik on vaga ilus ,et sellist saadet tehakse.Aga nüüd vaadates siit neid pilte,kus uhkelt riietatud härrad ja prouad poseerivad klaasid peos joogiga,teeb natuke kurvaks,Miks ei näe ühtki pilti nendest lihtsatest inimestest,väljaarvatud kus nad kõik istuvad,kas nemad ei istunud lauda,kas neile pakuti midagi.See oleks nagu rohkem rikaste koosviibimine,miks tehakse teist need pildid ja päevakangelased on jäänud tahaplaanile.Teeb kurvaks.Kõik pole kuld mis hiilgab ka see saade on rohkem seal lauasistujatele mõeldud.
Tähelepanek 30. detsember 2013, 23:52
Kahjuks on kunagine siiras ja aus ettevõtmine muutumas minevikuks. Silmakirjatsemine ja "kroonika gala" kipuvad vägisi domineerima ning varjutama saate tõelise esialgse hea idee .Kaamerate ees ,lihtsate inimeste taustal poseerituna poetatud pisar tundub mõnede inimeste puhul vastikult võlts ning valelik
jajah30. detsember 2013, 13:10
Eestimaa Uhkuse gaalal ei peaks kuulsad poseerima. Eestimaa Uhkuse auhind vaja teha mitmekordseks, st 50-ks. 50 le inimesele või grupile võiks üle anda see auhind, sest meil on väga palju vapraid inimesi.
Evi30. detsember 2013, 10:43
Ott, kas sul siis tõesti ühtki triiksärki ei ole?!
Ja need kortsus ja väikeseks jäänud "viigipüksid" on nii inetud...
Sellisele üritusele ei tohiks ikka n.ö. otse tulla!
Hille30. detsember 2013, 10:09
Olin ise esimesel eestimaa uhkuse gaalal selle klaasist auhinna saaja lastekodu laste kasvatamise eest.Lugesin neid kommendaare ja olen nõus kommijatega - Igal aastal "paabulindude" näitus saalisistujate poolel.Meie esimesel gaalal tegi üks auhinna saaja ettepaneku,et saalis võiks istuda iga auhinna saaja vend-õde,ema-isa,kasulapsed jne.,ühesõnaga,kellegi pere liige.10 auhinna saajat korrutada 4-ga,oleks 40 lähedast ja siis,kui kohti üle jääb,siis need "paabulinnud",kes igal pool tahavad esiplaanil olla.Praegult on kõik ajalehed täis sinna saabuvaid külalisi,aga mitte autasustatuid???? Kas neist pole nii ilusaid pilte võimalik teha,ikkagi TAVALISED!Minu autasustamise ajal said 2 meest lapse päästmise eest viljasalvest ainult ÜHE KLAASIST AUHINNA ???????? aga kui poleks teist meest olnud,oleks lapseke lämbunud vilja alla! NII ET,MÕTLEMISAINET KÜLLAGA! Aga saate mõte ja teod on toredad.Edaspidi mõelge sellele!
Piinlik30. detsember 2013, 09:21
Eriti naissaatejuhi vestlusoskus ja empaatiavõime oli nullilähedane. Sellisele südamlikule üritusele ei tohiks sattuda sellised inimesed.
to 06:1930. detsember 2013, 09:07
keda sa pättde all silmas pead, poisse, kes päästsid inimesed tulest, tüdrukut, kes oma sõbranna veest välja tõmbas, pimedat naisterahvast, kes saatusekaaslaste hea käekäigu eest seisab...? Oledki sa ilma mõistuseta või lihtsalt ei teagi, mille kohta kommentaari kirjutasid?
Oehhhh30. detsember 2013, 07:48
Jälle see stammkunde Lensin.....mis tal sinna asja ! Ja tegelikult ikka ühed ja samad näod!!!Ja poliitikud,mis neil heategudega pistmist on ???? Ronivad häbi tundmata pildile.Mees...pese oma juuksed puhtaks. Eestimaa Uhkeid tegijaiid oleks pidanud rohkem pildistama ja ka selgituse juurde lisama ...siis oleks asja ette läinud ! Aga see mingite stammkundede nägude rivi...ei mitte !!!
mõningaid tähelepanekuid,mõtteid30. detsember 2013, 00:29
Allar Levandi suurim 2013aasta saavutus on normaalne mehesoeng. Tubli! Milleks peaks parimate austamisel viibima autorollotaja-susserdaja?Alati on kohal perekond Tõnisted? Miks? Heidi Tamme stomotoloog väärib nahutamist,sest proteesid on väga kollased. Ja kes on tema kõrval äärmiselt rasuse peaga meesterahvas? Samas on Diana Klas saabunud otse saunast,turbangi veel peas. Ott võiks vesti vahel seljast võtta-praegu on see seljas nii tööl,kodus kui puhkehetkel Las riie ka tuulduda vahepeal.Urve Palol on pärlikee liiast. Kleidil tikand pärlitega,siis veel vöötatud kleit ja nabani pärlid.riivab silma.Urve Tiidus mõjub äärmiselt sümgena justkui rõõmupeol? Juurde oleks sobinud erksavärviline rätik,mõni pross või kaelaehe. Marju Länik on juba väärikas eas ja siin pikk sorakil juus pole enam parim valik.Roosilehte vaadates meenub Karlsson Katuselt. Saatejuhid olid ettevalmistamata,koperdasid piisavalt palju .Pealegi polnud naissaatejuhi kostüüm suurem asi,ta mõjus heinasaaduna.Ja veel-jälle pokaalid käes! Ei usu,et sampusepokaalidest mahla või vett joodi. Laudadel oleks võinud mingid suupisted ka olla Oli näha,et mingil laual need asusid,kuid ei kujuta ette,et rahvas sebiks esinemiste ajal toitu tooma. Ja muidugi oli kentsakas kamba peale anda 1 klaasist kolakas.Kui midagi teha,siis läbimõeldult ja stiilselt .Tore oleks publiku seas näha ka uusi nägusid,mitte sama seltskonda aastast aastasse.
Teine vaataja29. detsember 2013, 23:45
Suusõnaline tunnustus täna on,aga homme unustatud.Poistele oleks ikka võinud anda kõigile klaasist auhinna.Kui poisid kasvavad oleks neil olnud oma lastele näidata kuidas neid tunnustati,Nüüd ei midagi.!
vaataja29. detsember 2013, 22:42
See saade oli väga südamlik ,aga tundus,et publik on eelmisest aastast sinna istuma jäänud,ühed ja samad näod,laske ometi teistel ka sellest osa saada.
Naine29. detsember 2013, 21:58
Täielik säästusaade. Kui on ikka mitu kangelast, siis võiks igale klaasist auhinna anda. Mitte kamba peale 1.
Taavi29. detsember 2013, 21:09
Ott , tore poiss, õpi riietuma!