ENNE OPPI: Miss Kristina Karjalainen on õnnelik, et tema tervis sai lõpuks korda ja tal õnnestus käia teisipäeval rinnasuurendusoperatsioonil. «Jah, minuga on kõik korras – terviseprobleem oli seotud hammastega, aga nüüd on need terveks tehtud ning ka rinnaopil käidud,» ütleb kaunitar.Foto: Nikita Tikka
Inimesed
20. detsember 2013, 07:00

Miss Kristina soov täitus: lasin endale panna silikoonrinnad (45)

"Käisin rinnasuurendusoperatsioonil, kuna minu tervis on nüüd korras ja ma ei näe plastilises kirurgias – eriti implantaatides – mingit probleemi," rõõmustab Eesti miss Kristina Karjalainen.

Sel teisipäeval täitus Miss Estonia 2013 Kristina Karjalaineni suur unistus – ta lasi panna endale kunstrinnad. 24aastane naine plaanis ilulõikust juba suvel, kuid kuna ta sai teada, et tema suguvõsas on soodumus rinnavähile ning tema vereproovid ei olnud korras, lükkus operatsioon esialgu edasi.

Nüüd on aga lõikus edukalt tehtud ning Kristina tulemusega rahul.

"Jah, minuga on kõik korras. Olen õnnelik, et lõpuks said mu hambad korda," lausub ta.

Kristina ilulõigati Eestis – Plastiikkakirurgia Fin-Est kliinikus. Kui suured silikoonid neiu endale panna lasi ning kas ta kavatseb minna ka suvel plaanitud ninalõikusele, ei soovinud Kristina rääkida: "See on inimese isiklik asi, kui kaugele ta enda muutmisega läheb. Mõnede jaoks on isegi geelküüned ja tätoveeringud liiast. Küsimus on piirides – ütlen vaid, et operatsioonist taastumine võtab aega neli nädalat."

Muide, hiljuti üllatas missi tööpakkumine, mille ta võttis rõõmuga vastu. "USA ettevõte Monster Energy valis mind üheks esindusmodelliks," paljastab Kristina.