Colin FarrellFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
18. detsember 2013, 11:54

Colin Farrel: oleksin tahtnud olla Elizabeth Taylori kaheksas mees

Iiri filminäitleja Colin Farrell peab oma sõprust filmilegendi Elizabeth Tayloriga elu kauneimaks romantiliseks suhteks ning tunnistas, et ta oleks soovinud olla tema kaheksas abikaasa.

„Ma lausa jumaldasin teda," rääkis Farrell (37) esmaspäeval Ellen DeGenerese jutusaates.

Iirlase sõprus Hollywoodi staariga algas Los Angeleses Cedars Sinai haiglas, mil sündis Farrelli teine poeg Henry, kirjutab People. Tayloril olid probleemid südamega.

Farrell astunud haigla koridoris Taylori mänedžeri juurde ning palunud, et viimane tutvustaks teda näitlejannale, sest vaevalt ta Farrellit tunneb. „Aga ta teab, kes te olete," vastanud mänedžer. Farrell palus Taylorit tervitada.

Mõni päev hiljem palus ta saata Taylorile lilli. Talle aga öeldi, et Taylor oli saatnud talle orhidee ning käsitsi kirjutatud kirjakese.

Nädala pärast palus Farrell, kas ta võib Tayloriga kohtuda. „Ning see oli algus pooleteisele või kahele aastale, mis oli tõeliselt lahe," ütles Farrell.

Kaks näitlejat, kel oli suur vanusevahe, rajasid oma sõpruse hilisõhtustele telefonikõnedele, sest kumbki polnud suuremad magajad. „Võisin talle helistada öösel kella kahe ajal. Hooldaja võttis telefoni ning mina küsisin: „On ta ärkvel?""

Juttu jätkus neil alati kauemaks kui tund.

Farrell arvas, et sõprus Tayloriga, kes oli elu jooksul abielus seitse korda, võiks olla midagi enamat. „See on viimane romantiline suhe, mis mul on olnud. Mis ei jõudnud iial lõpule."

„Ta oli imetlusväärne, imetlusväärne naine," ütles Colin Farrell. „Oleksin tahtnud olla kaheksas, kuid see lõppes meie jaoks."

Elizabeth Taylor suri 79. eluaastal Cedars Sinai haiglas 2011. aastal.