Anna-Maria, Ervin ja väike Henri. Foto: Erakogu
Inimesed
17. detsember 2013, 07:00

Jõulukingiks abieluettepanek (8)

Jõulude ajal on kuusealused kinkidest lookas, kuid ei juhtu just tihti, et mõnes kaunilt pakitud karbis abieluettepanek omanikku ootaks. Aga just nii juhtus praegu lapsepuhkusel viibiva TV3 reporteri Anna-Maria Veidemann-Makkoga.

"Minu kõige meeldejäävaim kink oli kuuse all kuus aastat tagasi, kui abikaasa Ervin oli sinna teemantsõrmuse pannud, et mind naiseks paluda," ütleb Anna-Maria.

Teine tema elu ilusaim jõulukink jääb eelmisesse aastasse. "Just jõululaupäeval nägime esimest korda Henrit pikemalt ultraheliseansil ja saime teada, et raseduse esimene riskantne kolmandik on edukalt läbitud ja kõik on kõige paremas korras. See on seni kõige ilusam ja hindamatu väärtusega kink mu elus," tunnistab juuli algul emaks saanud telenägu.

"Minu jaoks pole kunagi olnud kingitused kohustuslikud ja kui olen neid teinud, siis ikka puhtast rõõmust. Küll aga on muutunud aja jooksul kinkimise põhimõte. Tühja pudi-padi asemel püüan kinkida midagi praktilist, mida kingisaajal tõeliselt vaja võiks minna," räägib Anna-Maria.

Samas tunnistab noor ema, et Henrile tehakse kindlasti ka lihtsalt armsaid kingitusi, sest tegemist on ikkagi poisi esimeste jõuludega. "Olen kindel, et tema saab seekord meie peres kõige rohkem pakke," usub Anna-Maria, et just suvel sündinud pisipoeg on tänavu kingituste keskmeks.

"Seoses Henri tulekuga meie ellu tahan kindlasti ka temaga seotud vahvaid pildikalendreid ja albumeid teha ning ka jõulukaartidel on sel aastal Henri peal," räägib noor ema.

"Olen juba ammu lubanud vanaemadele olulisematest peresündmustest pildialbumid teha, sest nemad ju arvutist fotosid ei vaata. Katsun end seekord kokku võtta ja midagi valmis meisterdada. Aeg lendab, seega pean kiirustama," tõdeb Anna-Maria.