Foto: Getty images
Inimesed
13. detsember 2013, 07:15

Saatejuht Oprah ei kahetse, et tal pole lapsi (8)

Maailma rikkamate naiste hulka kuuluv USA telesaatejuht Oprah Winfrey väitis Hollywood Reporterile, et ei kahetse lastetuks jäämist: "Kui mul oleksidki lapsed, nad tõenäoliselt vihkaksid mind."

Jaanuaris 60. sünnipäeva tähistav Oprah tunnistas, et on karjäärinaine ning kui tal tulnuks valida, kas kulutada aega lastele või tööle, jäänuks kaotajaks pooleks ilmselt lapsed.

Meheta pole teletäht end siiski jätnud – ta elab juba 1986. aastast koos ärimees Steman Grahamiga. Jõukas staar avaldas ka kibeda tõdemuse, et tema rahahunnikud löövad mõrasid suhetesse sugulastega. "Kui oled oma peres või kodukandis kõige edukam inimene, hakkavad teised sind pangakontoriks pidama. Pead ise piirangud kehtestama," rääkis Oprah rikkuse pahupoolest.

Ta meenutas aega, kui temalt palutud summad ei jäänud kunagi alla 5000 dollari. "Tundsin pikka aega, et olen kohustatud jah ütlema. Ma ju ei saanud end ka välja keerutada vabandustega, et mul pole seda raha kusagilt võtta. Mu palganumber on ju ajalehtedes kirjas," nentis ta.

Palujatele olevat ta elu jooksul ostnud rohkem maju ja autosid, kui keegi jõuaks kokku rehkendada.