Inimesed

GALERII: Gustav Ernesaksa mälestajaid oli Metsakalmistul hõredalt (8)

LISA KOMMENTAAR

Tõeleid12. detsember 2013, 20:41
Kas nüüd poliitikud,peale iseenda lubavad meenutada aga rahva mälu on igavene ja sealt nad ei kao kuni Eesti meel ja Eesti keel sellel eestlaste pühal maal veel kõlab ja kestab.Nüüdne poliitika on kõige suurem oht rahvuse säilimisele.Rahvust säilitab ainult iseseisev riik.
Targu . . .12. detsember 2013, 19:11
Väide ei pruugi kaugeltki paika pidada, Ernesaksa mäletatakse ja jäädakse veel kauaks mäletama - kuniks eestlust ja eesti kultuuri jätkub. See, et kalmistul austajaid hõredalt, ei ole mingi eriline näitaja. Võidaks unustada kus tema haud aga inimest ei unustata. Meil on teisigi suurmehi kelle viimne puhkepaik pole teada aga mäletame neid ikka. Kas kirjutise autor saab nimetada mõne eesti suurmehe kelle hauda külastavad rahvamassid?
Eesti NSV hümn kukkus paremini välja, uhke ja võimas. Kui see poleks ENSV ülistuseks komponeeritud . . . - vaadake vaid mida kõike võivad ülevad helid teenida, uskumatu.
kodanik12. detsember 2013, 18:24
Viisakas oleks olnud Ernesaksa Oru tänava majale leinalipp üles panna aga ei,majutame aga võõraid sinna ja kuidas see maja lasti tühjaks varastada,sellest ma ei räägigi.Vaatan piltidelt,et paljud kodanikud sealt ,olid selest teadlikud --kui maja tühjaks varastatud oli , hakati siis lokukella lööma. Loodan ,et ühe varga jalaalune Soomes põleb, peamine tegelane -uss Ernesaksa kõrval on vist Merivälja pansionis lusika nurka visanud. Jumal on aeglane aga õiglane.
Sic transit...12. detsember 2013, 17:31
Näib olevat elu seaduspärsus, et kuitahes austatud keegi ome hiilgeajal ka poleks, ikkagi unustatakse. Seda tasuks mõista inimestel, kes arvavad ja loodvad ennast igipõliselt ajalukku kirjutada. Tõsi, väga üksikuid mäletatakse - need on klassikud.
Saadanas Selline12. detsember 2013, 17:22
Õhtuleht pole suvatsenud piltide juurde pealkirjagi panna...