METSATÖLL TAGASI EESTIS: Eile õhtul kella poole kuue paiku jõudis ansambel Metsatöll (vasakult Marko Atso, Markus Teeäär ja Lauri Õunapuu) üle kuu aja kestnud Ameerika-tuurilt kodumaale. Foto: Teet Malsroos
Inimesed
12. detsember 2013, 07:00

Metsatöll naasis USA tuurilt: hoidsime ikka lippu kõrgel! (8)

"Tuur oli väga edukas – hääl pidas vastu, me ei teinud enda marki kuidagi täis ja tuurimänedžer ikka kiitis meid ning meie meeskonda," räägib bändi solist Markus Teeäär 35 päeva kestnud ringreisist USAs.

Eile õhtul kella poole kuue paiku jõudis ansambel Metsatöll üle kuu aja kestnud Ameerika-tuurilt kodumaale. 35 päeva jooksul anti 32 kontserti ja kogu reisiga jäädi äärmiselt rahule. "Tuur oli väga edukas, sest me ei oodanud nii positiivset vastukaja," ütleb Teeäär.

"Küll oleks tahtnud rohkem eestlasi näha. Eelmine kord nägime neid hästi palju."

Solist tunnistab, et seekord tegid nad tuurile palju rohkem promo kui mullu. "Reklaamisime end läbi Facebooki, andsime intervjuusid ja olime igal pool olemas," ütleb ta ja lisab, et tuur oli küll väga töine, kuid see-eest mõnus.

"Kõik läks plaanipäraselt. Aga selles bisnessis on õnne ka vaja, nii et – ju siis keegi hoidis meid!"

Kontserdireisi edukust tõestab Teeääre sõnul ka see, et tuuri mänedžeril jätkus neile ainult häid sõnu. "Ta ütles, et eestlased on nii töökad, et tal polegi midagi peale bussi koristamise teha," naerab solist.