Vaido NeigausFoto: Erakogu
Tele
10. detsember 2013, 15:57

Vaido ei saa aru, miks modellid meesmodellist nii pöördesse läksid (24)

Eilses saates "Eesti tippmodell" oli modellidel ees kõrgmoe pildistamine, fotograafiks äsja aktinäituse avanud Oliver Moosus, aksessuaarideks Eesti parimate disainerite kleidid, suured massiivsed traktorid ja kombainid ning meesmodell – tallipoiss.

Kõikidel tüdrukutel oli kohustus etendada armuromaani, mis keelatud, sest tallipoiss pole naisega ühest klassist. Tegelikult said kõik tüdrukud pildistamisega hakkama! Või ka mitte? Mida arvab laulja Vaido Neigaus, kes taas Õhtulehe palvel saadet vaatas.

„No mida sa ronid modelliks, kui su mees ei luba sul isegi mehega koos poseerida. Mis ta siis teeks kui aluspesureklaam oleks? Jätaks Kristine maha?" küsib Vaido ja ei suuda ära imestada, et Kristine kartis kodus peksa saada. „Eelmisel hooajal see Keiu ju valis oma peika karjääri asemel, huvitav, on nad täna koos veel?"

Nimelt ütles Kristine saates, et ta saab kodus mehelt tappa, kui sensuaalsed pildid telekasse jõuavad. Ometi kinnitasid kõik kohtunikud ühest suust, et tegemist oli kauni pildiga ja seal polnud midagi vulgaarset ja Liisi lisas, et tulevikus võib ette tulla veelgi paljastavamaid ja kompromiteerivamaid võtteid, poose ja fotosessioone.

„Kairi ütles, et pole harjunud, et mehed nii ideaalsed on," jätkab Vaido naiste-meeste teemal. „Huvitav, kas siiani on tal kokkupuude ainult mingite lodevate kummimadratistega olnud? See kõlas küll veidralt, see mees oli lihtsalt kena, ei midagi erilist. Isegi musklid joonistati puudriga," naerab Vaido.

Ka teised naised olid modell Oscarist vaimustuses. Sandra, Monika ja Arni kilkasid bussis istudes ja oma järjekorda oodates nagu väiksed lapsed. „Oih" ja „vaata, mis ta nüüd tegi..." olid peamised fraasid, mis õhku visati – naised ei suutnud ära uskuda, et armastust etendades mees neid hellitavalt kaelale suudleb...

Ja kuigi Sandra kilkas bussis kõige enam, oli ta ainuke, kes fotosessioonil ennast sellest mehest absoluutselt häirida ei lasknud. „Kõik naised olid sest mehest nii vaimustunud," ütleb ka Vaido. „Sandrale ta tegelikult meeldis, kuigi ei tahtnud seda väga tunnistada."

Kuidas teile eilne saade meeldis? Kes sai kõige paremini armastuserolli täitmisega hakkama?