Janek Valgepea osales ka superstaarisaatesFoto: TEET MALSROOS
Saund
10. detsember 2013, 15:15

KUULA: Jana Hallas tegi superstaarikasvandikule loo (10)

Mõne aja eest tunnistas "Eesti otsib superstaari" viimase hooaja üks liikmetest - Janek Valgepea, et mõtles juba muusikast loobuda, ent sai siis aru, et see on ikkagi tema tee. Nüüd on noormehel ette näidata ka uus lugu. 

Viimasel ajal ilmub uusi laule ja plaate nagu seeni pärast vihma. Uue looga "Heartbroken" on valmis saanud ka Janek, kes on ise loo autor. Sõnad tegi noormehele tuntud eurolugude kirjutaja Jana Hallas ning muusikaproduktsiooni tegi Mathias Szilvasi ja masterdajaks oli tantsuhittide tootja Marco Margna.

Superstaarisaatest tuntust kogunud Janek Valgepea tunnistas novembri algul, et pärast saates osalemist oli tal vähe esinemisi, motivatsioon kadus, raha eelistatud kooli jaoks nappis ning ta oli valmis juba laulmisest loobuma, kui kohtus taas oma saatekaaslase Elina Borniga. Naine tuletas talle meelde, et tegemist polnud lihtsalt saatega ning see oli tõuge tema karjäärile, mida ei saa niisama maha kanda. 

„Sel hetkel tundsin end nii eriliselt ja lõpuks jõudis kohale mulle täpselt sama tunne, mida kogesin aasta tagasi superstaarisaate finalistide hulgas olles. Mu motivatsioon on tänu Elinale tagasi!" rõõmustas Janek. „Mul ei ole kedagi, kes minuga muusikaliselt tegeleks, kuid vaatamata sellele, salvestan novembri jooksul ise kahte lugu, millest ühe kirjutasin ise."

Üks on nüüd teie ees. Kuidas meeldib?