Tele

OLED KARTUL VÕI APELSIN? Uue telesarja testis on osalenud rekordiliselt "kartuleid" (37)

LISA KOMMENTAAR

irvv10. detsember 2013, 20:02
Ja siis tehaksegi nende lamedate testide põhjal ka kartulite välimus maha! Oled kartul, siis järelikult oled hall, igav kui hiireke, sul puudub igasugune loomingulisus, sul puudub igasugune ISELOOM!( aga mida tähendab üldse iseloom? minu jaoks on need apelsiinid olemuselt nõrgad ja lõdva püksikummiga!), ... Täiesti vastuoluline, ilma sisuta ja igav seriaal! Juba reklaamiga oli selge, et tegemist on üksikute naiste väljamõeldisega, kellel on haiged fantaasiad realiseerimata ja ootavad vaid APELSIINILIKKU luba selleks! irw
fasfa...10. detsember 2013, 18:14
...sul on õigus, kartulist saab kõhu korralikult täis, apelsin aga rohkem nagu magustoiduks või garneeringuks...., aga võrdlus on õige, ajutine suutäis, natuke maiustad ja tunned, kuidas juba magu nõuab miskit tahedat!!
Kai10. detsember 2013, 16:39
Enne kui ühte filmi maha tegema hakata võiks ikka vaadata ja kuulata mis seal räägitakse. Igal filmil on mõte, millest peab aru saama. Kes ei viitsi ja ei taha millessegi süveneda, sellel ei tasu siia ka oma rumalat juttu ajama tulla. See on lihtsalt inetu. Telekanaleid on palju ja kedagi ei sunnita vaatama saateid ja filme mis ei meeldi.
Ootan huviga järgmist seeriat sest algus oli väga hea!
Kai10. detsember 2013, 16:39
Enne kui ühte filmi maha tegema hakata võiks ikka vaadata ja kuulata mis seal räägitakse. Igal filmil on mõte, millest peab aru saama. Kes ei viitsi ja ei taha millessegi süveneda, sellel ei tasu siia ka oma rumalat juttu ajama tulla. See on lihtsalt inetu. Telekanaleid on palju ja kedagi ei sunnita vaatama saateid ja filme mis ei meeldi.
Ootan huviga järgmist seeriat sest algus oli väga hea!
Ma ei ole TARK, kaugeltki mitte maailmatark10. detsember 2013, 16:03
Ja seepärast ei suuda ma aru saada KUIDAS SELLINE LOLLUS VÕIB MÕNELE meeldida. Testida ennast kartuliks või apelsiniks? No oleks siis veel LINNUKS,LILLEKS või LIBLIKAKS,aga see on ju puhas jama. Naised, luuad kätte ja majaesiselt lund rookima, ole siis APELSIIN või MANDARIIN( kaks I-d on seekord küll meelega!)
to umbrohi10. detsember 2013, 14:53
Ma pigem sooviks sellist visadust meestelegi, siis oleks veidi hõlpsam kõigil. Meestelgi veidi huvitavam see elu, ei peaks tühiseid seiklusi otsima.
kõrvits10. detsember 2013, 14:13
iseloomult ja välimuselt olen kõrvits :D
külaline10. detsember 2013, 13:09
test ei tööta, üle kolmanda küsimuse edasi ei lähe
üks umbrohi10. detsember 2013, 13:09
kardan,et siin maal jagunevad naised apelsinideks(20%),kartuliteks(30%) ja umbrohuks(50%).Miks?Apelsin-enda eest hoolitsev,materiaalseid võimalusi omav,looduse poolt kaasaantu ja noor; kartul-( see otsus saate põhjal) veel ilus( aga juba veidi närbuv), materiaalseid võimalusi omav,enamasti koduperenaine ning ülejääv(50%) on umbrohi,kes töötab peaaegu miinimumpalga eest täistööajaga,siis otsib kiiresti mingit odavamat söögipoolist (perele), tegeleb õhtul lastega ja koduga ning siis keskööl rampväsinult voodisse vajub. Ja siis ükskord peale poeskäiku avastad, et pole jõudu täiskiilutud bussis trügida ja võiks oodata järgmist bussi, sest aega ju on(lapsed suured, mees läinud).Ma palun vabandust selle umbrohu pärast aga teatavasti on ta visa ja sooviksin harilikule eesti naisele ka samasugust visadust,sest siis jätkub elu sellel maal.
Pettunud10. detsember 2013, 13:06
Suutsin kuidagi lõpuni vaadata, kuigi tahtsin teisele kanalile ümberlülitada. Tüüpiline ja järjekordne Eesti seebikas nagu need senini on olnud alates Kelgukoertest ja lõpetades Pilvede all. Kas tõesti seebikate autorid peavad meie televaatajaid alaarenenud indiviidideks? Ootaks ammu häid saateid, aga mitte seesuguseid soperdisi.
no10. detsember 2013, 12:47
tõelise eluga pole sellel seriaalil küll mingit pistmist...rohkem nagu musta pesu pesemine,teiste tagarääkimine ja arutamine...primitiivne šou inimestele,kel meeldib teiste elusid arvustada.....
feisbukitu10. detsember 2013, 12:38
A mul pole seda facebooki!! Kuda ma teada saan kumb olen?
tegelt,10. detsember 2013, 12:27
kui kartulid lubaks ka meestel vastutada ja otsustada ning eluvankrit vedada, siis oleks aega-mahti ja rõõmsameelsust ka apelsiniks olemist nautida.
Paraku need, kes on uhked, et on kõigutamatud kartulid oma meestele, saavad oma kallilt mehelt varem või hiljem noa selga. Seega ega need mehed sellist ohvrimeelsust eriti hinnata oska. Toovad koju tõesti kartuli, sest kartul võimaldab mehele laheda kohustuste vaba elu, kus jääb jõudu- jaksu - aega üle ka apelsinide nillimiseks.
Ausalt öeldes ei tahaks olla kartul ega tahaks olla ka apelsin, tahaks olla lihtsalt naine, kes meestest ei sõltu. Väike visiit-intiimsuhe täiesti piisav, kui lapsed juba suured lõpuks. No ei jaksa mehi vedida, kes kartulite poolt lillekapsaks muudetud, kui tänu asemel nuga saad.
pano10. detsember 2013, 12:22
mõttetu ja liigselt haibitud seriaal. järjekordne eesti "tipp" seriaal, kus litsid ja meeleheitel üksikud naised oma katkist olekut üritavad maskeerida millegi labasega.
naine10. detsember 2013, 09:14
Äärmuslikud variandid...nagu oleks olemas vaid must ja valge värv....küll oleks maailm siis igav. Õnneks on inimene palju keerulisem ja huvitavam.
assaa10. detsember 2013, 08:59
Eks apelsiniks saab olla vaid siis, kui ümberringi on piisavalt kartuleid.
Mardicano De Cartulo10. detsember 2013, 08:54
igast apelsiinist saab kord kartul
ViinaMari10. detsember 2013, 08:46
Kardulad on ennast Apelsiiniks joonud
P10. detsember 2013, 07:06
Peab tunnistama,et olen apelsin ja minuga pole kerge. Tosi kull eksimused on olnud vaga palju aastaid tagasi ja abikaasa tottu nooremana . Pole iial nutnud kodus kui ta ara on kadunud...
fsaf10. detsember 2013, 07:02
kartul ehk mõistlik ja empaatiavõimega inimene, apelsin ehk sotsiopaat. ja siis veel seda apelsini üles kiita, milleks promoda teistest üle trampivaid inimesi? aga tegelikkus on see, et kartulist saab kõhu täis ja sellega on võimalik teha mustmiljon huvitavat rooga:D apelsin aga on suht igav, sellega väga midagi teha pole, söö ära ja varsti on jälle kõht tühi:D
kartul :)10. detsember 2013, 00:59
Kartul on olla uhke ja hää!
väga kerge oleks testi pettes saada apelsiniks... Aga kes seda tahakski...? Lugedes vastuseid küsimustele, siis apelsinideks osutuks vast ehk vähemalt enamus hetkel eetris jooksvast Tippmodelli saates osalejatest. kui kõrvale jätta Kairi, tema mahuks ka tublide kartulite hulka ja Olga. Apelsinidega just nagu seriaalis öeldud- veedetakse aega. Koju ei taha endale ükski mees apelsini....
Apelsiiiiiin10. detsember 2013, 00:58
minu arvates10. detsember 2013, 00:58
ei ole tegu psühholoogiga, vaid kavala psühhopaadiga. Juba see lahterdamine - kas kartul või apelsin peaks tegema valvsaks. Halb või Hea, Edukas või Luuser, Kaotaja või Võitja,Tapja või Tapetav. Selline mustvalgetel kastidel põhinev saade. kelle jaoks või kellele on seda vaja? ikka tegijale endale. Juba reklaam oli üsna pahaendeline - inimeste valusaid punkte puudutavaid stampe välja röökides kiitleb tegija et ta teab seda (mitte aitab!!!) olgem ausad me kõik teame sama asja või oleme kogenud, kuid kellele on vaja saate sellist formaati? Siia, kus vaesus vahib akendest ja stress paneb inimesi juba ennast süütama? Ma kahtlen.
HAHAHAAA9. detsember 2013, 23:24
MUL ON KODUS KARTULI KASVANDUS
endla9. detsember 2013, 22:08
oluline,et Mari Murakas teises kanalis ikka edasi oleks kuna viimane seeria oli mõtlemapanev....
kartul..vist?9. detsember 2013, 21:54
kuid vahet pole...fantasiline saade koos superhea näitlejaga ja jään vaid lootma et aitab mul ka veidi apelsiniks muutuda.... Ületas kõik ootused.Jõudu ja edu!
alma9. detsember 2013, 21:38
oleks ka huvipärast seda testi teinud,aga olen vist see vähemus kel pole seda va lõustaraamatut,
Muhv9. detsember 2013, 20:54
Kartul = meeleheitel koduperenaine
mamma9. detsember 2013, 20:14
ma ei pea testimagi
ma tean, et olen kartul
TAVALINE, usaldusväärne, alati olemas ja ilma kelleta pole "maailm" enam päris "see" ... ;-)
naeris9. detsember 2013, 18:27
teadja9. detsember 2013, 18:08
Kartul tuleb juuksevärvist ja apelsin tselluliidist. Kaks ühes :) Igas naeses veidike nii kardulast kui apelsjiini. See on nali muidugi. :)
Urrr9. detsember 2013, 17:59
Mis kartul või apelsin - ikka lehm.....
olen hoopis peet!!!9. detsember 2013, 16:33
jaaaa muidugi, hakkame kõik "apelsinide" stiilis käituma/elama ja jätame partneri arvamusega arvestamata, rõhume kõiges enda egole ja kui tuju tuleb, siis viskame kaasa lihtsalt välja... reklaam ja test mõjuvad häirivalt.. eks näis, mis tegelikkus näitab. näitlejad ju tasemel.