UUS SILMARÕÕM? Väidetavalt on Piret Järvise uueks kaaslaseks laulja ja kitarrist Egert Milder. Foto: TEET MALSROOS
Inimesed
9. detsember 2013, 07:00

Piret Järvisel uus silmarõõm? (11)

Telenägu Piret Järvis (29) on varemgi oma trummarist kihlatu Kallervo Karuga kokku-lahku kolinud, kuid nüüd on suhtele lõplikult punkt pandud ja väidetavalt on Piret endale ka uue kaaslase leidnud, kirjutab Kroonika.

Kõmuajakirja andmeil on Piret Järvis oma trummarist elukaaslase laulja vastu vahetanud. Tema uueks silmarõõmuks on alternatiivansambli Slippery Slope laulja ja kitarrist Egert Milder (24), kes on kinnisvaraarendusfirmas Kaamos Ehitus eelarvestaja-objektijuht.

Pireti väidetav uus kaaslane imestas, kust sellised jutud tulevad. Ta kinnitas, et tunneb tõesti Piretit, kuid soovib jääda härrasmehelikult diskreetseks. Õhtulehe küsimusele, kas jutud temast ja Piret Järvisest vastavad tõele, vastas Egert: «Ma pigem räägiks bändist, eraelu on ikka enda jaoks.»

Mis alustel neid aga ikkagi paari tahetakse panna? «Ma isegi ei tea. Nähti kuskil koos vist,» kostis Egert.

Piret ja Kallervo kohtusid 2005. aasta detsembris, kui Vanilla Ninja Tallinnas Saku Suurhallis üles astus ja soojendusesineja juhtus olema punkrokkbänd Slide-Fifty, kuhu Kallervo tollal kuulus. Armuvahekorraks kasvas tutvus poole aastaga ning 2007. aasta jõulude paiku elukaaslased kihlusid. Kihlasõrmused tätoveerisid nad lausa oma kehale – Piret kaelale ja Kallervo käsivarre siseküljele.