Inimesed

Depardieu tütar vihkab oma isa nina (5)

LISA KOMMENTAAR

copy9. detsember 2013, 23:13
anatoomik-matemaatik
29.10.2013 17:29
Lihtsustatult öeldes sõltub POOL naise ilust tema näost. Olgu või siredad jalad, naiselik kehahoid või täiuslik rinnapartii, kuid ilusa näota (barbilik nina, vähemalt keskmise suurusega silmad, naiselik lõuajoon, ovaalne nägu jne) ei saa teda ikka esiliigasse panna. Näo ilust OMAKORDA POOL sõltub aga just ninast, sest see mõjutab visuaalselt kõiki teisi proportsioone. Suure ningaga naiste silmad ja isegi normaalselt täidlased huuled (suu) tunduvad väiksemad. Teisalt saab silmi ja huuli meigiga lihtsasti lopsakamaks muuta, soenguga näo kuju parandada jne, kuid sel moel ei õnnestu nina suurust ja kuju oluliselt kahandada.
Nimm9. detsember 2013, 12:22
Meil on ka kahjuks nii. Kokku tullakse ainult tähtpäevade puhul (jõulud, sünnipäevad) ja siis on ka õhk paks. Konflikt kellegi vahel on alati garanteeritud. Kahju, et nii on, aga kui peres pole kunagi armastavaid ja hoolivaid suhteid olnud, siis peale pikki aastaid ei võlu neid enam kuskilt välja.
9. detsember 2013, 09:05
iluse maski taga võib peituda koletis ainuld loomad oskavad naha sisemise ilu.
no9. detsember 2013, 08:11
ega välimus pole enda teha. Küll on aga inetu, kui tütar oma peret halvustab. Aga kui tuleb aeg ja Sinu laps-lapsed, kui on olemas, hakkavad ka meedias Sind laimama-halvustama. Kuidas siis tunne oleks?
-V-9. detsember 2013, 07:35
/...et oma peenist meenutava nina poolest.../
/...meenutas mulle teatud pereliiget,» pihtis Julie .../