Foto: ARNO SAAR
Inimesed
7. detsember 2013, 08:00

Jana Kask ja Arvi Aigro kihlusid (7)

Lauljatar Jana Kask, kes on trummarist kallima Arvi Aigrogakoos olnud juba üle aasta, uuendas neljapäeva õhtul oma Facebooki suhtestaatuse kihlatuks.

Hiljuti tunnistas Jana ajakirjale Naised, et ta on armastuseinimene ja on tähtis, et inimene oleks suure hingega. «Otsisin sellist inimest kõik need aastad. Nüüd olen ta leidnud,» rääkis Jana ülivõrdes oma suurest armastusest Arvist.

Jana ja ansambli Mai Skizo trummar Arvi kohtusid juhuslikult.

Alguses ei osanud Jana aimatagi, et koostööst bändiga võib midagi suurt ja elumuutvat tulla. Mida rohkem ta ansambliga stuudios aega veetis, seda enam mõistis, missugune supermees Arvi on. «Kui sain aru, et see pole enam niisama värk, vaid midagi enamat, tegin ka esimese sammu, et Arviga tõsisemat suhet alustada,» lausus Jana. Paar jäi kaamerate ette möödunud aastal «Eestimaa uhkuse» galal ning nende romaan tuli avalikuks jaanuaris, kui Jana ütles Kroonikale, et nad on elukaaslased.

Suvel tunnistas laulja, et tal on Arviga koos elades tekkinud koduloomise vajadus. «Minu meelest ongi see naise töö – teha mõnus kodu ja hoolitseda oma mehe eest. Aga muidugi on ka mehe töö hoolitseda oma naise eest!» sõnas Jana Naistelehele ja lisas, et soovib kunagi ka lapsi saada, kuigi praegu pühendub ainult tööle.