Ardo ja NeleFoto: ERAKOGU
Inimesed
6. detsember 2013, 18:30

PALJU ÕNNE: täna tähistavad sünnipäeva kolm kuulsat meest (4)

Just täna, 6. detsembril tähistavad sünnipäevi kolm kuulsat Eesti meest – laulik Sulo Tintse, fotograaf Ardo Kaljuvee ja tsirkusejuht Lauri Viikna.

Õhtuleht rääkis Ardo Kaljuveega sünnipäevast, imelikest juhtumistest, parimatest kingitustest ning kuidas ta sel aastal sünnipäeva tähistas.

„Naljakas on see, et kui ma eelmisel aastal sain 33, siis kõik rääkisid, et olen Jeesuse eas, täna hakkas jälle pihta, et olen Jeesuse east välja kasvanud," naerab ta. „Hakkasin aga mõtlema, et tegelikult olen ma praegu kõige tegijamas eas, sest Jeesus ei teinud ju enne surma midagi," mõtiskleb mees. „Kõik temaga seonduv hakkas ju juhtuma pärast tema ülestõusmist."

Ardol tööd jagub, päevapiltnikuna Kroonikas, pulmad, erapeod ja sünnipäevad. Hiljaaegu said tema ja tema kihlatu Nele koerad ka lapsevanemateks – kodu on täis niutsumist, sest lisaks kahele suurele koerale on majas ringi siblimas ka kaheksa pisikest kutsikat.

„Tegemist jagub," tunnistab ta. „Kõige tegijam aasta ju ka," naerab mees.

Täna, oma õigel sünnipäeva päeval on mees tööl. „Plaanin nädalavahetusel väikse sõidu mööda Eestimaad ette võtta ja siis ka korralikumalt sünnipäeva tähistada, täna lihtsalt ei jõua," ütleb fotograaf, kes pildistab pea südaööni üritusi.

Hommikul äratas tema kallim ta tordiga, kuid mis veel ees ootab, ei tea. „Kingitused peavad tulema südamest ja olema armsad, ma ei hinda neid hinna järgi," on mees kindel kui kalju.

Õhtuleht õnnitleb kõiki tänaseid sünnipäevalapsi!