Inimesed

Margus Kappel: «Muusikaga on mul selline viha ja armastuse suhe.» (8)

LISA KOMMENTAAR

on jah6. detsember 2013, 09:53
tunda nii viha kui armastust: mängib hästi, kuid "peksab" klahve nagu vihkaks muusikariista.
anneli5. detsember 2013, 20:38
Orelipoiss pole mitte ainult viisipidaja, vaid äärmiselt puhtalt laulja. Täiesti imetlusväärselt kohe. Ja ulatus on samuti suur. Ja see, et ta laval staatiline on, ei tee teda ometi hingetuks.
hiired söönud, rotid ka5. detsember 2013, 17:57
alla 500 õhtul voodist välja ei tule :)... rotid päris prisked sahvris...
Prawda5. detsember 2013, 12:09
Lives laulmise ajal oli hääl nõrk ja õhku ei jäkunud fraaside lõpuni. Nii see oli.
kahtlen5. detsember 2013, 12:06
Natukene kahtlen ,kas Elmari raadio muusikatometaja absoluutselt ja täiesti erapooletu on. Ikka saab raadioeetriaja pigem see, kes on tema silmis privilegeeritud ja vastab tema isiklikele maitseeelistustele . Nii palju igavat ja üksluiset muusikat satub aina enam kuulatavasse aega. Väike kriitika ei tohiks teha paha. Mõelge vähemasti selle peale , kallid eesti kultuuri edendajad ! Kas suudate uut lookest kuulata erapooliku tavakuulajana või tekitab usinasti kõikjal tuntuks reklaamitud artisti NIMI tunde- vat temale peame me eetriaega andma ! Margus on ilmselt väga hea muusik aga kas just lausa terve eestimaa ulatuses esikoha vääriline. Ei tea. Võib-olla ! Edu kõikidele muusikutele , kes suudavad oma asja teha kirega ja südamega !
anneli5. detsember 2013, 11:53
Kes see idioot on, kes Orelipoissi hääletuks, hingetuks ja viisipidamatuks nimetab? Nii loll olla on vist päris halb.
nojahh5. detsember 2013, 09:00
miks Sibul nii taga on. Ta on harva telepildis!
olgem ausad5. detsember 2013, 08:57
tegelikult on ju palju virtuoossemaid pillimehi aga kui sa pole TELENÄGU, siis rahvas su eest hääletada ei oskagi! Ilma teletuntuseta ei jõua kusagile.Näiteks: hääletu, hingetu ja viisipidamatu orelipoiss on lausa nii suureks lauljaks promotud, et pääseb eurokarusellile aastast aastasse. Vat selline võim on televisiooonil ja siit algab ka kultuuri allakäik sest promotakse andetuid semusi , sõpru tuttavaid ja eelkõige oma ringkonna hõimlasi ja lähisugulasi..