Inimesed

Tegudeinimene Toomas Anni kõnnib talvel mööda tuba nagu munavalus kana (22)

LISA KOMMENTAAR

miks4. detsember 2013, 12:07
sa oskad rahvaga suhelda,tee jõuluüritus lastele.no ned lastelaulud on teada javõta ka oma poja kaasa ning mine Maarjaküla lastele jõulurõõmu tooma-Nad on väga tänulikud ja saad rahu oma hingele.
to jajaa4. detsember 2013, 12:01
see laul, mida silmas pead, on 80-ndatest Ronnie Milsapi esituses, arvad, et enne Annit pole keegi teine seda laulnud? Ka meie endi Cardinals laulab seda. Võta ka nende kallal siis. Suurem osa laule on ju kellegi teise looming kui sa aru pole saanud.Ja kui sulle antud laulja ei meeldi ega siis keegi sind vägisi kuulama sunni , kuula endale meeldivat, sellepärast ei pea teisi maha tegema ju.
Lootuste linnutee ja kõik muu4. detsember 2013, 11:13
ei tea jah ühtegi väga teada-tuntud laul, mille Anni ise ja esimesena kuulsaks on laulnud.Kuulajal on suva. Tema joks on tähtis, et tema lemmiklaulja laulaks ilusaid lugusi ja ta laulab. Kuni fänne jätkub on kõik õige ja see ei ole keelatud .
jajaa4. detsember 2013, 11:07
ei teagi vist ühtegi sellist lugu, mida Toomas Anni ESIMESENA esitas ja see siis hitiks kohe saab.Lootuste linnutee on tegelikult palju ilusam ja oli enne Anni versiooni. Sellepärast teised muusikud Annist midagi ei pea, et ta kasutab kõiki hittlugusi kohe ära. See pole vist keelatud ka ja teised võivad samamoodi teha. Tavakuulaja sellele ei keskendu. Peaasi et tema lemmiklaulja laulaks ilusaid laule ja asi mutt.
to 09:584. detsember 2013, 10:47
mismoodi Laur Teäre oma, kas tema kirjutatud laul, suurem osa laule lauljatel "kellegi omad", palju neid enda omasid on?
lootuste linnutee Laur Teäre oma 4. detsember 2013, 09:58
to tip-top4. detsember 2013, 09:18
Kuidas kõik ühesugused?4. detsember 2013, 09:15
Tegu ju ainult ja ainult rahva lemmikutega ja teiste esinejate poolt varem hittideks lauldud lugudega. Näit: Kihnu Poiste "Nii kui üks pääasuke" , Bentoni "Kui Jaamast lahkub Rong" j.n.e. http://www.muusikapood.ee/tooted/poprock/toomas-anni-rohelised-niidud/ Plaadimüügi ja nende vorpimisega tegeleb Savisaare "Kaunis Maa" produtsent Kaljuste ja kuna raha läheb Kaljustele ..ja mitte vähe, siis on hea selliseid ära kasutada, kes ennast ja oma materjali plaadiks tasuta kätte annavad. Anni saab liveesinemiste eest seetõttu tavapärasemat kõrgemat tasu küsida , Savisaare poolt hakkasid isegi eestlased uuesti hääletama...ja seega on kasud kõigil sees . Andku Minna !
John4. detsember 2013, 00:02
Ilmselgelt klikipüüdmise pealkiri! Ma olen munavalus kana näinud: kükitab ühe koha peal, tukk turris. Ei kõnni talvel mööda tuba ringi! Ei hakka kiva loopima!
T.A. järgi on endalgi tantsitud. Ei maksa nii põlglik olla. Homenjast ja Jörbergist ikka peajagu üle. Kui Saksa ja Läti šlaager vastik ei ole, peaks kõlbama küll. Üledoseerimine ei ole muidugi kasulik.
söber kanakülast3. detsember 2013, 23:28
Mida te irsete inimese kallal. Toomasel on tõeliselt hea muusika mis tõmbab kohe tantsule.Inimesed võiks ükskord solvamised lõpetada ja kuulata mis neil meeldib aga mitte siin tulistada.
söber kanakülast3. detsember 2013, 23:17
Mida te õelutsete inimese kallal .Toomasel on tõeliselt head lood mis tõmbavad kohe tantsule.Inimesed kes muusikat ei jaga vöiks ültse vait olla ja mitte teist inimest solvata.
aga,3. detsember 2013, 23:16
miks nagu,...munavalus kana.....
to 17:073. detsember 2013, 22:29
ÕL virutab jupikesi teiste väljaannete artiklitest, sellepärast tunduvadki poolikud.
to Raivo Arengu3. detsember 2013, 22:05
kelle jaoks praht, kelle jaoks mitte, sina kuula omale meelepärast, see võimalus on igal inimesel olemas. Sinu ironiseerimine on aga madal ja mage.
tip top3. detsember 2013, 20:23
nägin nüüd mehe näo ka ära
nüüd vähemalt tean ,missugune see mees on, kes neid laulukesi valmis ketrab sadade viisi
kõik ühesugused
Raivo Arengu3. detsember 2013, 18:10
Toomas Anni, tema on vist see tegelane, kes peagi Guinessi rekordite raamatusse oma jälje jätab. Sellises koguses ja nii rekordiliselt lühikese ajaga produtseerida mõistusevastane kogus lembeprahti, kusjuures see kõik plaatidesse vormida, seda ei suuda isegi munas kana. Küllap mõlguvad uued kaheksa CD-d meeles, materjalgi olemas. Sellistest kõrgetest kunstidest, pean tunnistama, mina küll aru ei saa. Aga nüüd vähemalt tean, et selline protsess on käimas, muidu Toomas Annist ei kirjutataks. Olen nüüd oluliselt targem, haritum ja hingeliselt puhtam ning kaunim.
to: hehh3. detsember 2013, 17:30
Sulle oli see ilmselgelt vajalik artikkel, miks muidu lugesid, kommenteerisid ja sapiseks muutusid?
Sind ei hari enam keegi kunagi.
kõik jutud3. detsember 2013, 17:07
mis Õhtulehes kirjutatakse,on kuidagi poolikud..Hakkan lugema ja stopp!-Mõttetu selliseid lugusi trükkida.
pluto3. detsember 2013, 17:01
ahaa, või et niimoodi, siis küll jah. ma kirjutan üles, see läheb ajalukku!
hehh...3. detsember 2013, 16:51
Ja mis me selle kõige teadmisega nüüd peale küll hakkame? Milline on artikli mõte? Kas hr. Anni ise helistas ja palus temast selline lugu kirjutada? Mõnusalt hariv ja põnev lugemine igatahes.Väidetavalt ju nii laulmisega hõivatud,et kust see istumise aeg siis tuleb?