Inimesed

Tahad helget elu ja õnnelikku perekonda? Siis ära unista lotovõidust! (27)

LISA KOMMENTAAR

Milleks?8. jaanuar 2019, 13:41
"Kuigi võidust oleks mõistlik tasuda pangalaenud, teevad seda vähesed." Imelik väide. Kui eluasemelaenu intress on 2% ja suht lihtsa aktsiainvesteeringu dividenditulu on 5% aastas, siis ei ole kuidagi mõistlik pangalaenu ennetähtaegselt tagasi maksta.
maria5. detsember 2013, 18:40
Huvitav, lotopileti ostab ju 1 inimene - selle oma ka võit on. Mis siin kakelda? Kui mina võidan, ostan meile uhkema elamise. Kui mees võidab, ostab ilmselt tema ja see on tema nimel. Teine võib lihtsalt tänulik olla, et kaaslase võidust osa saab.
Ostsin hiljuti mehele ka mõne lotopileti, nüüd mõtlesin, et las igaüks ostab ise, ei teki probleemi kui kingitud pilet suuuure võidu tooks:)
Mõtlik4. detsember 2013, 15:30
Raha eest saab osta uue ja noorema naise! Raha pärast vist abiellutakse ning pannakse registrisse, et minu oma seksipartner! Ära puutu! Raha, võim, seks jne.....
Valest otsast4. detsember 2013, 10:35
vaadatakse! Ilmselt need paarid, kes lahku läksid, püsisid koos ainult selle tõttu, et varem lahutades oleks jäänud puruvaeseks või lihtsalt harjumuse jõul. Nüüd, kus raha tuli, polnud mõtet lagunenud elu koos hoida. Vaevalt, et raha neid lahku ajas. Tore ju, kui kumbki lõpuks teeb seda, mis meeldib. Rahata on ikka elu halvem, pole mõtet seda vaesuse propagandat teha!
Ann4. detsember 2013, 10:30
Meie pere heaolu saab küll lotovõiduga ainult suuremaks minna. Kui võidakski suurema summa, siis esiteks ei räägiks me sellest avalikult, tegelt ei tahaks isegi vanematele ega teistele sugulastele öelda. Ostaksime ära ühe lähedalasuva ilusa talumaja, mida oleme 5 aastat vaadanud ja mis on nüüdseks 2 aastat müügis olnud ja milleks oleme pangast kaks keelduvat vastust saanud (kusjuures teisel korral oli meil sissemaksuraha koos, mul parema palgaga töökoht, mehel suurem palk ja maja hinda lasti meie jaoks alla, aga ikka ei saanud kätte). Mõtlesime, et ütleksime kõigile, et saime oma laenu kätte :) Edasi elaksime ikka tagasihoidlikult, nagu senigi. Seda arvan ma muidugi praegu, ilma lotovõiduta. Kes teab, äkki lööks raha hoopsis raskel kujul pähe meile ja teeksime kõike vastupidi :D
naine3. detsember 2013, 23:12
No meie loteriide peavõidud on nii väikesed, et ei saagi lolliks minna. Vaevu-vaevu saad mingi elamise ja kui veab, siis autoloksu kah. Mis kulutamisest ja aastatepikkusest heaolust siin rääkida.
viljandlane3. detsember 2013, 13:24
Minu arvates ei pea see päriselt paika!Küll aga ei tohiks võita sellised,kes pole rahaga harjunud ning ootamatult sülle sadanud raha võtab nad peast segi.Kujutan ette,et minu käitumist ei muudaks mingi suurvõit küll vähimalgi määral.
Tony3. detsember 2013, 13:11
See on loll jutt,kõik on ikkagi inimeses endas kinni,kui läheb suure rahaga lolliks pole midagi teha,kui aga oskab ilusti sellega ümber käia siis on ÕNNELIK elu lõpuni + lapsed takkaotsa.
Tiit3. detsember 2013, 12:35
kui lotopiletit ei osta, oled kindel säästja. Ostes toetad tõenäoliselt sporti ja kultuuri - see on peaasi, et ilma sunduseta. On välja rehkendatud, et peavõit tabab inimest umbes sama sagedusega, nagu elu jooksul kaks pikse otsetabamust!
suur rumalus3. detsember 2013, 11:03
on saadud raha kohe hakata jagama sugulastele ja tuttavatele.Selline rahasüst tuleb kasuks siis kui ei tekita kulusid juurde vaid täidab mingi olemasoleva vajaduse.Kui ikka enne ei ole raha olnud, et osta elamist või reisida, siis peaks kaaluma, mis on esmatähtis ja milline kulu ei ole hiljem koormaks.
Mina soetaksin esmajärjekorras endale elamise, mille kulusid hiljem palgast ka maksta suudan.
Väikese summa annaksin ka heategevuseks, aga mitte sugulastele.
Sugulased võtku SMS laenu või elagu samamoodi edasi.
L3. detsember 2013, 10:53
Päris irooniline kui selle uudise all jookseb Eesti Loto bänner, mis kutsub Viking Lotto aastaloosist osa võtma.
tu' tegelikult on nii ..3. detsember 2013, 10:36
mis rahast v6 asjast sina siin r66gid, kui sul vene rublast ka ainult koopia on, aga noh, see selleks, kuidas h6bedat ja kulda testida, selleks on 6petused you tubes olemas, kaunis lihtsad v6tted, vene keelsed. aa selle suure raha asja ma teen selgeks home, vikking lotuga, jaa jaaa.
tulevane lotomiljonär3. detsember 2013, 10:17
Kui raha ei tee õnnelikuks siis parem on ikka nutta uues Mercedeses kui vanas Opelis.
ega ma3. detsember 2013, 09:55
palju tahagi kui mõned augud kinni katta ja hambad korda teha. teisiti öeldes tervise jaoks vaja. palk ei küündi selleni.
pro3. detsember 2013, 09:21
Mitte igaüks ei suuda raha energiat kontrollida ja selle eest hoolltseb röövkapitalism mis hoiab suured summad terve elu jooksul inimestest eemal. Nii nad ei õpigi nad rahaga edakvaatselt ümber käima. Kui siis suur summa poetatakse kätte siis on krõshka.
Popol Vuh3. detsember 2013, 09:14
Huvitav, kellele on kasulik propageerida vaesust ja lollust? Nimelt selles kirjatükis seda just tehaksegi.
mai3. detsember 2013, 09:13
Õhtuleht, kas soovite kummutada selle teooria ja saada selle eest ajakirjandusliku eksperimendi auhinna? Olen nõus olema katsejäneseks. Vormistage mulle üks lotovõidulaadne summa ja ma tõestan vastupidist :)
Edukale koostööle lootes :)
oooo!3. detsember 2013, 08:56
Minu pereelu lähks küll vaid paremaks kui ikka ühe suure nutsu saaks.
tln3. detsember 2013, 08:50
Mina olen üksik, kogu elu olnud, niiet mul probleemset kaasat pole, võin vastu võtta suure summa!
Õnnetu!3. detsember 2013, 08:37
tegelikult see jutt siin jumala õige,mina ei saanud küll lotovõitu aga päranduse!Enne seda elasin õnnelikult,peale selle päranduse saamist paar aastat hakkasid kõiksugu jamad pihta,kõigepealt kulutasin seda raha igasuguse nänni peale .Teiseks ,kui pärandi raha hakkas läbi saama siis oli raha maitse juba nii suus ,et hakkasin igasuguseid laene võtma.....kuna oli buumi aeg ja käisin tol hetkel tööl mõtlesin,et ohhh küll jõuan tagasi maksta,aga jah ei jõudnud.....asi läks veel hullemaks kui võtsin aina uusi ja uusi laene (tookord anti neid kahekäega ,kuna olin ka panga kuldklient).Tekkis lumepalli efekt ja oligi,et mingil hetkel polnud enam üldse raha,isegi mitte ,et üüri maksta....nii jäin lõpuks oma kodust ilma....vahetuse korras vahetasin väiksema ja odavama vastu,sest teist väljapääsu enam ei olnud,kõigele lisaks sellest korteri vahetus rahast ei piisanud ,et kõiki võlgasid tagasi maksta,kuna võlad olid enamuses juba inkassos ja kohtutäiturite käes ja hiigelsuureks kasvanud!!!Nüüdseks on lõpetanud minuga suhtlemise enamus pereliikmeid,sõpru,tuttavaid....ise olen nii hingelt kui vaimult invaliid!!!Kellelgi pole mind enam vaja,elan vaesuses ja võlaorjuses edasi....invaliidistumise tõttu kaotasin töö.....ja nüüd ongi ,et jupp nööri ja mis siin ikka!!!Loo moraal,et lollidelt tulebki raha ära võtta ja ei aita see lotovõit ka arvatavasti midagi!!!Eriti kui minu taolisele jobule see osaks langeb!!!
Google3. detsember 2013, 08:22
Eks kõik sõltub inimestest,kuidas ja mis otstarbeks nad rahasi tarbivad
Paljud ei muutu ka siis,kui nad saavad palju raha,ehk teisi sõnu jäävad sama rahulikuks,kui ennegi,kuid hoiavad madalat profiili ja elavad rikkana kauem
Mõned aga kriiskavad kohe kõik sirgeks,ostes kõige kirvemaid asju,kulutades sõprade,tuttavatega jookide ja muude lõbustuste peale maha
Taolistel ongi ainult siis sõpru,kes on kohal selleks,et aidata maha juua ja maha raisata rahad,lootes,ehk saavad endalegi rulli
Raha teeb õnnelikuks vaid enamus neid kodanikke,kes oskavad madalat profiili pidada
Loovad endale firmad,millest raha lisa teenida,ostavad vajalikud keskmise hinnatasemega tarbe esemid,hoolivad sõpradest ja valivad kindlad sõprus rindkonnad
Ehk teisi sõnu kaotavad enda rindkonnast kodanikud,kes on lutsu peale väljas,kuid muudeks juhtudeks kadunud.
Raha võib olla palju,kuid kuidas seda kasutada on iga ühe oma otsustada
Rumalamad kõrbevad sama kiirelt,kui nad seda raha käes hoida said.
Sellest teemast võiks isegi keegi kirjutada raamatu või teha filmi-sarja
Vaidlen....3. detsember 2013, 08:20
Meie perre tõi suurvõit rahu ja igapäevase hea tuju. Tekkisid küll probleemid tuttavate ja sugulastega, pidev raha laenamine aga muidu on elu ikka 100 korda kergem. Parimad sõbrad ja sugulased said samuti igaüks premeeritud 20 000 €-ga. Kõik oleneb inimestest kui mees ja naine on lihtsalt lollid, siis ei saagi mingit ilusat elu suure rahaga.
pühavaim3. detsember 2013, 08:11
Väike lohutuslooke neile, kes pole kunagi võitnud suurt summat:)
Jah3. detsember 2013, 08:06
Välja on toodud mingid üksikud lotovõitjad, kes kurioosiumitena on end põhja joonud või süstinud.
Loll saab kirikuski peksa. Lotovõitjaid on sadu kordi enam, kui siin välja toodud käputäis juhtumeid.
Raha on siiski edukuse ekvivalent tänapäeval ja kõik keerleb selle ümber.
Mis lahkuminekusse puutub, peale lotovõitu lähevad lahku nö mõistuseabielud, kus lihtsalt ollakse koos, sest ühiskondlik peremudel sunnib ja majanduslik seis on ühiselt majandades ka parem.
Haritlane3. detsember 2013, 07:38
Loll saab kirikus ka peksa, aga raha on tarkade inimeste mänguasi
KK3. detsember 2013, 07:37
Paljud tülid algavad aga rahapuudusest. Pole raha, pole varsti ka naist, on raha palju , oskab naine rahale käpa peale panna ja jälle oled naisest (ka rahast) ilma.
GG3. detsember 2013, 07:23
Enamus tülid algavadki ju rahast ! Teadatuntud fakt ...