Anni ArroFoto: STANISLAV MOŠKOV
Inimesed
3. detsember 2013, 07:00

Anni Arro: «Mul on juba pikalt elukaaslane. Üks väga-väga tore inimene!» (37)

«Mul on juba pikalt elukaaslane. Minu jaoks ei ole see küll mingi pomm! Keegi ei ole seda seni lihtsalt minu käest küsinud,» lagistab kokk ja restoranipidaja Anni Arro naerda. Möödunud neljapäeval jäi ta koos armastatu Markoga Helsingi kesklinnas esimest korda fotograafi kaamerasilma ette.

Eile avaldas meelelahutusportaal Elu24 galerii sellest, kuidas Anni Arro väidetava elukaaslasega Helsingi keskuses Esplanadi kohvikus tassikest kohvi naudib. Soomes resideeriv paparatso Marko Tubli, kes silmas paarikest oma sõnul linna peal asju ajades täiesti juhuslikult, nägi ka, kuidas Anni kohvikust lahkudes kaaslase käevangus Stockmanni kaubamajja läks.

Anni: mul on töö olnud esiplaanil

Anni kinnitab Õhtulehele, et tema elus on tõepoolest uus armastus ja õigupoolest elavad nad juba mitu kuud koos. «Ja ma käisin küll temaga Esplanadi kohvikus. Me käisime Helsingis ühel kontserdil ja tuttavatel külas,» täpsustab kokapreili ja restorani Kukeke omanik.

Elukaaslase Markoga ei viinud teda kokku töö. «Ta tegutseb hoopis teises valdkonnas. Aga ma ei hakka pikemalt rääkima. Ta on lihtsalt üks väga-väga tore inimene!» hõiskab Anni.

Endisel modellil ja edukal kokal, kes on mitme pärjatud kokaraamatu autor, on seljataga mitu kooselu. Kolm aastat oli ta koos näitleja Ivo Uukkiviga, paar aastat graafilise disaineri Jan Tomsoniga ja aasta jagu laulja Marten Kuningaga.

«Ma olen sihuke värdjas naine selles mõttes, et teen nii palju tööd. Ükski normaalne inimene ei taha vist minuga koos olla…» ohkas Anni 2009. aastal ärast Jan Tomsonist lahkuminekut Kroonika veergudel.

Ka 2010. aasta lõpus, mil tema teed Marten Kuningaga lahku läksid, selgitas ta, et ei jõuaks parasjagu käimas olevate projektide kõrvalt kellelegi suurt pühenduda. «Mul on vist tegelikult alati olnud töö esiplaanil. Eraelu on midagi sellist, mis on väga taustal. Eriti mingid mehed. Mul on praegu tähtsamaid asju!» ütles ta Kroonikale.

Mullu augustis rääkis Anni ajakirjale Anne & Stiil, et ta ei karda üksindust, sest ei ole kunagi olnud see, kes peaks kellegagi ninapidi koos olema, pidevalt käest kinni hoidma ja nunnutama. Ta lisas, et suhe muutub tihti piiravaks, kuid talle meeldib vaba olla, inimestega lävida ja reisida.

«Ma olen iga kell valmis armastuseks!»

Samas on Anni tunnistanud ka oma pehmemat poolt ja näidanud, et pole ta jääkuninganna ühti. «Ma olen iga kell valmis armastuseks!» teatas ta eelmise aasta märtsis Kroonikale antud intervjuus, kus tõdes, et muidugi oleks tore, kui keegi talle kuhjade viisi lilli tooks.

Anni oletas, et mehed ei tihka teda kohtingule kutsuda, sest meedia on maalinud temast justkui draakonnaise pildi. «Tegelikult annab ka kaht asja korraga teha, töö kõrval saab ka armastus olla,» möönis ta.

«Minuga on paraku see, et kui töötan, siis nii pühendunult, et mul ei jää teisele piisavalt tähelepanu. Kui oled üksi, on lihtsam projektidele pühenduda. Ja kui oled siis täielik närvipundar ja keegi tahab veel kodus tähelepanu saada, tahaks ta küll kukele saata,» analüüsis ta ennast.

Tänavu märtsis nentis Anni saates «Avameelselt», et tunneb aeg-ajalt kaissupugemisest puudust. Ta rääkis, et on palju haiget saanud, kuid lahkuminekud on inspireerinud toime tulema ning näitama, et ta saab endale veel parema mehe ja veelgi paremini hakkama. Pere loomise kohta ütles Anni, et selleks pole tal seni piisavalt kindlat jalgealust olnud.

Ta on öelnud, et talle meeldivad targad ja autoriteetsed mehed. Tallaalused polevat kuigi seksikad.