Film

Aarma ja Volmeri uus film pakub reklaame, mida paljud näinudki ei ole (4)

LISA KOMMENTAAR

Saadanas Selline1. detsember 2013, 10:44
"Hapuka lõhnaga, pitsilise mustriga," ütles kinni seotud silmadega Endel Pärn.
"See on ju vene juust!"
enrik30. november 2013, 19:02
Esimese hooga meenub mulle vähemalt 5 veneaegset ilmekamat reklaami:
1. "Ka luuavarrest võib pauk tulla". Mida täpselt reklaamiti, ei mäleta. Võib olla (hoonete) riiklikku kindlustust või ohutusnõudeid? - Eriti tihti kerkis paukuv luuavars vaimusilma ette, kui noorte kaitseväelastega 1990-tel palju relvaõnnetusi juhtus..
2. "Ära muretse kullake, osta uus plaat kauplusest "Heli": Raekoja plats 16." Eelnevalt oli mehel vist heliplaat maha kukkunud ja ta naine kangesti kurvastas. - Heliplaadid on jälle moes.
3. "Raudrüüs mööda linna ratsutav ja klassi ees seisev kooliõpetaja". See teema on täna 100x aktuaalsem kui nõukaajal. Mida täpselt reklaamiti, ei meenu.
4. "Keldi naine leidis metsast taime". Reklaamiti vist köögivilju. Tunnusmeloodiat võin ette ümiseda tänini. Metsast leitud taimeks oli stiilselt kostümeeritud 'keldi naisel' kapsas.
5. "Osta külmkapp (köögitehnikat?)". See oli esimene meeldejäänud täiesti ajuvaba Lääne-stiilis reklaam, kus väga dünaamilise klipi lõpuks (mis sisaldas sukelduvat tuukrit ja rokivärki) ilmus soovitus osta külmkapp. Klippi saatev rokikäik on osaliselt meeles.
Ülalkirjeldatud reklaame pole ma kunagi hiljem näinud. Harri Egipt neid vist prügikastist ei päästnud.
näedsa siis30. november 2013, 18:28
See pilt on küll kuidagi kodune. Olin tol ajal sama vana kui see tüdruk selles reklaamis, triibuline koolivormipluus ja must põll ees. Soe tunne.
surok,,30. november 2013, 16:16
miks ma peaks neid vaatama, see reklaamiklubi afäär on ikkagi riigikontrolli
oli omade jopede puhas vuuk
nüüd jokk -
õppefilm, kuidas eesti maksumksjat nülgida