Inimesed

Tomi Rahula: ükskord laulsin end lausa näost siniseks (6)

LISA KOMMENTAAR

Tartuvaim30. november 2013, 00:39
Tubli poiss see Tomi! Käisin täna Tartu kontserdil. Super töö, mida teevad ema ja poeg. Fantastiline!
Kava ülesehitus, külalisesinejad ja muidugi koor ise. Tartlasena on mul äärmiselt piinlik, et sellist noorte kontserti ei olnud kuulamas ühtegi Tartu kooripoissi. Saalis ainult sadakond kuulajat-vaatajat. Huvitav, keda kasvatatakse-õpetatakse Tartu Karlova spets. koolis? Hämmastav! Peame end tarkade linnaks, milles see küll väljendub? Kultuuritust kultiveeritakse meie endi silme all. Häbi!
isa29. november 2013, 10:56
Poisid saavad kõvasti vatti, aga sellegipoolest käivad kooris hea meelega. Ja tase on sel kooril ülikõva. Mitte ainult Eestis vaid kogu maailmas. Lydiat pisut kardetakse, aga seeeest austatakse. Tomi on super kontsertmeister ja poistele kõva eeskuju. Väga hea kõlaga koor. Palju õnne juubilarile!
Veerandsada29. november 2013, 10:21
Uskumatu! Pean end Tallinna Poistekoori tundmatuks fänniks, kes pea igal Tallinnas toimuval kontserdil kohal. Mul on õnn ja rõõm, et olen niimoodi 25 aastat vanemaks saanud. Suur tänu kõigile tegijatele!
ats29. november 2013, 10:13
ääretult kõrge tasemega koor, jõudu!
nojaah29. november 2013, 09:11
Tomi oli kogu aeg emme lemmik ja solist ka siis kui oli parimaid
anne29. november 2013, 08:14
ükskõik, millised raskused ka olid, aga tõenäoliselt olid need lauluaastad nende elus ilusaimad ja ei kao mälestustest mitte kunagi.
Toredad mälestused on ka minul ühest jõlukontserdist väikelinna kirikus. publiku hulgas.
Tervist ja jõudu kõigile toredatele laulupoistele, kellest kooris kasvavad tõelised mehed.