Grete ähvardas Vaido fänni!Foto: Erakogu
Müstika
28. november 2013, 15:58

DIIVADE DUELL: Grete palus Vaidolt vabandust! (54)

Ei lähe päevagi mööda, ilma et üks neist kahes – laulja Vaidost või modellisaate Gretest sõna ei võtaks. Üks ühe suunas, teine teise suunas. Kui alguses kaklesid nad läbi vahendajate, siis nüüd tulistavad nooli otse teineteise suunas. Tänaseks peaks taas rahu maa peal valitsema.

Eile jagas Vaido taas oma Facebooki seinal Gretest ilmunud artiklit, et neiu suvel modellimissi tiitli sai, ise kommenteeris ta antud postitust üsna vürtsikalt: „No sel juhul olen mina küll Rootsi kunn kui tema on bikiini miss. hah my ass... Missil ei tohiks isegi mitte tsellukat olla...ja mida ma näen....pliis EI:D"

Loomulikult oli Vaido postituse all tihe liiklus ning sõna võtsid nii Vaido kui Grete pooldajad, õhtu lõpuks ilmus kohale ka Grete ise, kes kinnitas igal sammul, et tal pole aimugi, millest Vaido räägib. Mees on varasemalt vihjanud, et Grete on tema fänne ähvardanud ja täna hommikul saabus ka selgus.

„Eile oli mul tihe jutuajamine Grete ja tema kaitseinglitega, ma ei jätnud oma jonni ja tahtsin, et Grete tunnistaks oma viga," räägib Vaido, miks ta kommentaariumis aina ja aina Gretet selle teemaga pommitas.

„Ta ärritas oma ülbusega mind veel rohkem ja ma tegin seda mida tegema pidi. Hommikul postitasin oma seinale pildi, kus on näha, et Grete lubas mu fännil hambad sisse lüüa," paljastab laulja. „Mind lihtsalt vihastab see, kui üks tola ei suuda kriitikat taluda ja siis ähvardab."

Kui Grete pilti nägi, palus ta Vaidolt vabandust ja Vaido eemaldas seepeale pildi. „Nüüd näevad ka teised, et ma ei ole bluffinud ja tema ingellik aura on tema ümbert kadunud," ütleb Vaido võidurõõmsalt.

Kas nüüd on noorte vahel kõik korras ja rahu maa peal? "Ma väga loodan," ütleb noormees ja teeb omalt poolt kõik, et Grete-saaga maha vaibuks.