Kas meeldib?Foto: Youtube
Saund
28. november 2013, 14:20

Getter Jaanil ja Maia Vahtramäel ilmus ühine singel "Meelelahutajad" (12)

Täna  jõuab Youtube'i vahendusel esmakordselt avalikkuse ette Getter Jaani ja Maia Vahtramäe ühine uus singel "Meelelahutajad".

Kuigi raadiojaamades on lugu juba alates nädala algusest, siis internetist saab loo ametlikku laulusõnadega versiooni vaadata alates tänasest.

Pop-folgi mõjutustega "Meelelahutajad" on Getter Jaani järgmise aasta esimeses pooles ilmuva albumi esiksingel. Esmapilgul ootamatu koosseisuga dueti "Meelelahutajad" viisi ja sõnade autor on Sven Lõhmus.

Maia Vahtramäe sõnul oli alguses teda ja Getterit korraga ühes loos küllalt keeruline ette kujutada, kuid täna see enam nii võimatu ei tundu.

Getteri sõnul on lugu "Meelelahutajad" on nagu tükike suve sinu südames kesk talvekargust,  rõõmuvitamiin või energiasüst - mida just kuulaja parajasti soovib.

"Juba siis kui Maia oli Põhja-Tallinna ridades, paistis ta silma oma omapärase stiili ja väga värvika häälega, ta on kindlasti hetkel Eestis üks omanäolisemaid noori artiste, mida väljendavad ka tema suurepärased etteasted "Su nägu kõlab tuttavalt" telesaates. See oli ka peamiseks põhjuseks, miks soovisin teha ühise loo just Maiaga. Lisaks veel asjaolu, et Eestis on naiste koostööprojektid pigem haruldased, tavapäraselt laulavad duetti naisartist ja meesartist - nii et igatpidi midagi erilist."

Tegemist on Maia Vahtramäe esimese singliga peale Põhja-Tallinnast lahkumist.