KerliFoto: Frazer Harrison
Tipi ja Täpi seiklused
26. november 2013, 18:38

Mis ajast Lolita poiss on? (11)

Eile õhtul oli järjekordne tippmodellisaade ja jälle on käes aeg, mil ma tunnen, et tahan saadet kommenteerida. Iga kord seda tunnet polegi. Aga eile, kui teemaks oli „rock Lolita" ja sellest sündisid pildid „mina siin sõbrannaga reidikaid tegemas"... Siis... Urrrr!

Tutvusin ka Oscar Cecere teiste töödega ehk mida ta teeb igapäevaselt ja sellist prahti tema loomingus varasemalt ei esine kui „Eesti tippmodellis" avaldatud pildid.

Esiteks oli stilistika täiesti mööda – mis mõttes ütleb see stilist, et ole poisilik?! Lolita ei tähenda mingit räsitud peaga suvalist naist. Lolita on lapsemeelne, nunnu, patsidega, armas, väike tüdruk. Selline nagu Britney oma ruudulise seelikuga aastaid tagasi lavalaudu kulutama hakkas. Selline nagu Kerli oma hullude soengute ja lapsemeelsete kostüümidega, mis on natuke seksikad. Lolita on midagi armast, värvilist, lapselikku, seksikat... Eile oli tippmodellide stilistika – meikimata, õliste juustega, räsitud välimusega naine kuskil kohas X, seljas mingi pilapoe kleidike.

Pildid olid täpselt sellised, „teen sõbrannaga siin niisama paar klõpsu, äkki pärast panen reiti ka üles, nii äge". Kus oli professionaalsus? Vaatasin Oscari teisi töid, tal on sellist stiili olnud, aga kuidagi on pildist ikkagi välja löönud glamuur või mood, aga need eilsed pildid olid kohutavad.

Ma ei saa kuidagi nõustuda Urmas Väljaotsaga, kes kiitis Kristine pilti. See oli kohutav! Ma ei hakka isegi ette heitma, et miks neid pilte oli vaja teha modellimaja taga, kas kaugemale minemiseks polnud raha? Kui raha pole, pole vaja saadet teha või palgata tuleks inimesed, kes suudavad sitast saia teha. Päriselt ka.

Kui tahta teha rõvedaid pilte, siis kutsuge Terry Richardson. Tema teeb selliseid „joon siin veini ja suva, et meik on laiali" pilte ja need kukuvad realistlikud välja. Eilsed pildid ei olnud realistlikud ja polnud ilusad ka.

Millal ükskord saab näha meie modellisaates ILUSAID PILTE, mille igalt sentimeerilt õhkub glamuuri ja moefotot? Millal see päev tuleb? Selliseid pilte nagu siiani on tehtud, võin ma ise oma sõpradest teha, ausalt.

No vähemalt ootan ma põnevusega järgmise nädala saadet :) Sest uued pildid on ju vaja üle vaadata!

PS. vaadake pilte ka, seal on pikad kommentaarid juures!