Tele

«Oti loo laulmine oli kui sõit ameerika mägedel.» (11)

LISA KOMMENTAAR

Rottweiler26. november 2013, 17:36
Jah, muidugi: Maia oli tasemel! Kostüüm, meik ja sarnasus oli kuis olid, kuid SELLIST häält Maia suust võis loota... kuid oodata ei julgend. Seda enam oli suur hea meel tõdeda ära tuli! Ja ega Koitugi alahinnata saa - kõige parem esitus Koidu esinemise aegade algusest peale.
muhv26. november 2013, 15:42
Mulle üldse Andero hirmsasti meeldib - näitlejana, näosaates. Meeldib ka tema rahulik suhtumine - inimene teeb, mida suudab aga üle oma varju ei hüppa.
Johanna26. november 2013, 13:12
tubli esitus. Täna hommikul kuulasin veel ka Maia etteastet ja see oli võrratu! Saates see kuidagi kadus muude varju. Maia on väga tubli imiteerija.Nii armas lapsuke.
:)26. november 2013, 11:55
Esimene kord kui selle laulu vabatahtlikult lõpuni kuulasin. Oti esituses jäi milje, et poiss hakkab kohe meeleheitest nutma sest keegi ei kuula teda.
Nagu siin juba mainiti...26. november 2013, 11:41
.. olid salvestusel kõlanud häälemurdumised ("kuked") välja lõigatud.... (olin ise ka sellel salvestusel). Seetõttu võis tõesti jääda vale mulje, et kohtunikud hindasid ebaõiglaselt...ja et kukkus välja paremini kui Otil endal ... ;). Ka kohtunike kommentaarid, et proovis kukke ei tulnud, kuid salvestusel siiski, olid välja lõigatud saadet kokku monteerides :).
Oli kuidas oli, rahvas stuudios .. - kuulasime tõesti, hing kinni, ning kuke puhul vallandus heatahtlik naerumühin üle saali. Andero oli ju tõesti tubli!
hm26. november 2013, 11:04
Paremini esitatud kui Otil, ausalt! Ilusam hääle tämber, puhas intonatsioon ja musikaalne.
Tegelikult26. november 2013, 10:47
on huvitav see, et stuudios kõlanud kuked ja hääle murdumised kodus telekast vaadates ei torganud silma ega kõrva. Seetõttu tundubki publikule, et kohtunikud olid taas ebaõiglased. Andero andis väga sümpaatselt endast kõik, kusjuures laulu alguses kõlaski hääl, nagu Otil, edasi enam mitte, edasi laulis lihtsalt Andero seda võrratut laulu. Ja laulis end finaali!
Vau!26. november 2013, 10:20
Minu meelest oli lihtsalt suurepäraselt lauldud! Seda ei juhtu tihti, et ma istun teleka ees, suu ammuli, peopesad higised, sest hoian nii palju pöialt, aga olen samas vaimustatud! Suurepärane! Kohtunikud alahindasid seda esitust, aga õnneks sai Andero finaali ;)
et siis26. november 2013, 09:02
Minu jaoks kõlas see samuti paremini kui Oti esituses.
Rica26. november 2013, 08:26
Aitäh, Andero, mulle väga meeldis! Éile õhtulgi veel kuulasin paar korda üle. Minu jaoks kindlasti üks 8. saate parimaid esitusi. Soovin Sulle ainult head! :)
Rottweiler26. november 2013, 07:30
See võis olla pingutust nõudev, kuid olgem briljantselt ausad: Sinu esitus oli VÄGA tasemel,Andero. Olen seda kuulnud nii mitmeski esituses, kuid said sellega maha paremini... kui Ott ise...