MUREST PRII: Juba mõnda aega tõsise hambapõletikuga vägikaigast vedanud Kristina sai teisipäeval terviseprobleemile õnneliku lahenduse. Tema tarkusehammas eemaldati kirurgiliselt ning sellega kadus ka veremürgituse oht. Foto: Erakogu
Inimesed
23. november 2013, 07:00

Hambahäda jättis miss Kristina tõsielušõust välja (1)

«Tarkusehamba infektsioon vaevas mind juba mõnda aega, kuid see läks hullemaks ja arstid pidid hamba lihtsalt välja opereerima,» räägib poolteist nädalat tagasi Eestit «Miss Universumil» esindanud Kristina Karjalainen hädast, mis sundis teda tõsielusarjas osalemisest loobuma.

Infektsiooni tõttu pidi ta tarvitama antibiootikume, kuid nakkus läks ikkagi hullemaks ja teisipäeval käis neiu lausa hambaoperatsioonil. Õnneks saadi tema murele jaole õigel ajal.

Peale hamba kirurgilist eemaldamist oli kaunitar väga rõõmus, mis sest, et opereeritud koht tegi veel valu, aga vähemalt veremürgituse oht oli möödas. Juhtunuga seoses ei saanud Kristina aga Soome tõsielusarja «Viidakon tähtöset» («Staarid džunglis»), kuhu teda mõni aeg tagasi kutsuti, osalema minna.

«Olen natukene pettunud, aga võib-olla ei olnud lihtsalt minu aeg minna. Ma usun, et kõik juhtub ikka mingil põhjusel,» tõdeb neiu ja lisab, et kavatseb lihtsalt edasi liikuda. «Elu on keeruline, kuid ma mõtlen alati positiivselt.»

Kristina tuju hoiavad rõõmsana ka paar head tööpakkumist, mis talle «Miss Universumil» tehti. «Mind kutsuti ühte Moskva modelliagentuuri tööle, aga teisest pakkumisest ei taha ma praegu rääkida,» ütleb saladuslikuks jääv kaunitar.