KOHTULAHING: Alec Baldwin saabus teisipäeval kohtumajja tõredas tujus ja nähvas teda pildistanud fotograafidele õelusi. Foto: Getty/AOP
Inimesed
14. november 2013, 07:00

«Sa kustutad ka naised kohe pärast seksi ära!» (1)

Armuhullu naise küüsis siplev Alec Baldwin valas kohtus pisaraid – kohtusaalis käib vaidlus, kas filmitähe ahistaja on sõge maniakk või kibestunud armuke.

«Sa kustutad ka naised kohe pärast seksi ära!» kriiskas filmitähe Alec Baldwini väidetav ahistaja New Yorgi kohtusaalis, kui filmistaar pisaraid pühkides oma tunnistusi andis.

Baldwin väitis, et armuhull naine jättis talle sadu anuvaid või ähvardavaid sõnumeid, aga ta olevat need kahjuks juba kustutanud. Naise sõnul oli tal näitlejaga kirglik üheöösuhe.

Alec Baldwin (55) saabus teisipäeval kohtumajja tõredas tujus ja nähvas teda pildistanud fotograafidele õelusi. Kohtupingis tunnistades aga pani oma näitlejameisterlikkuse enda kasuks tööle, pühkis silmist nõrguvaid pisaraid ja neelas otsekui põrgulikus ängis piineldes sõnu. Saalis istus ka tema väidetav ahistaja, Kanadast pärit rinnakas blondiin Genevieve Sabourin (41). «Ei tea, miks tema küll töinab?» kiljatas blondiin Baldwini pisaraid nähes.

Baldwini ja Sabourini kohtulahing on kestnud juba mitu kuud ja kumbki pool pole alla andma nõustunud. Baldwin soovib Sabourinile karistust, sest naine otsivat temaga lakkamatult kontakti ja ähvardavat tema abikaasat Hilaria Thomast. Sabourini polevat taltsutanud ei viisakad palved ega ka ametlik lähenemiskeeld. Sabourin omakorda raiub kui rauda, et tema polevat mingi ahistaja, vaid hoopis Baldwini armuke, kellele staar olevat pärast kireööd alatult selja keeranud. Sabourin väidab, et otsib Baldwiniga ühendust lihtsalt selleks, et nende suhte külmale ja järsule lõpule selgitust saada.

Sõbra armukesele osutatud teene

New York Post ja New York Daily News kirjeldavad kohtusaalis toimunut kui värvikat ja koomilist sõnasõda. Baldwin jutustas emotsionaalselt mitmest vahejuhtumist, kui Sabourin teda kodu ees varitses. «Jooksin Hilaria juurde, et ta ust ei avaks. Olin kindel, et tal (Sabourinil) on relv kaasas,» nuuksatas Bald­win.

«Kas sa oled täiesti segane? Igavene valevorst! Ma ei suuda uskuda, mida sa suust välja ajad!» katkestas Sabourin korduvalt mehe tunnistust.

Vali protest tuli Sabourinilt ka siis, kui Baldwin väitis, et tal pole ahistajaga iialgi seksisuhet olnud. «Sul on ju siin arm!» hõikas Sabourin ja osutas oma puusale.

Kui kohtunik püüdis ärritunud naist korrale kutsuda, põrutas Sabourin taas: «Aga ta ju valetab, teie ausus! Ma pean seda kuidagi tõestama.»

Baldwini sõnul kohtus ta Sabouriniga vabatahtlikult vaid kaks korda. Esimese tutvuse sobitasid nad 2002. aastal Montrealis võtteplatsil, kus Baldwin tegi näitlejatööd ning Sabourin oli pressiesindaja. Seejärel polevat nad teineteist näinud üheksa aastat, kuni Baldwiniga võttis ühendust filmiprodutsendist sõber Martin Bregman. Bald­wini sõnul oli Sabourin Bregmani kauaaegne armuke. Produtsent olevat soovinud Sabourinist lahti saada, kuid süümepiinade leevendamiseks soovis naisele tulusa tööotsa leida. Bregman olevat Baldwinit palunud, et too aitaks Sabourinil näitlejana läbi lüüa. «Läksin oma sõbra armukesele appi ja oligi kogu lugu!» ahastas Baldwin.

Baldwin pidi kaitseadvokaadi risttules möönma, et vahetas pärast kohtumist Sabouriniga umbes kuu aega meile ja nad helistasid. Seejärel olevat suhtlus hapuks läinud, sest Sabourin võttis Baldwini sõnul pähe, et tahab talle naiseks tulla. «Kord ta nuttis ja palus, et talle helistaksin, siis jälle itsitas naerda ja kirjeldas, mida kõike me tema kujutluses teeksime, kui vaid koos oleksime,» ohkas Baldwin. Armuhulle kirju ja kõnepostiteateid olevat kogunenud mitusada.

Kui näitleja vedu ei võtnud, olevat Sabourin talle surmaähvardusi sajatanud ning ähvardanud, et tungib tema abikaasa Hilaria joogatundi. Leebemates kirjades olevat Sabourin soovinud Baldwinile last sünnitada ja kiidelnud oma voodioskustega.

Hoopis äranarritud naise kättemaks?

Baldwin pidi möönma, et Sabourini teateid ta oma jutu tõenduseks kasutada ei saa – ta olevat häirivad sõnumid ära kustutanud. Seepeale kukkus Sabourin kriiskama: «Sa ju kustutad ka naised pärast seksi ära!»

Küsitluse käigus surus Sabourini advokaat Baldwini nurka, nii et näitleja pidi omaks võtma, et tegelikult vahetas ta Sabouriniga kirju kuni möödunud aastani. Baldwin keerutas, et oli naise kirjadele vastates püüdnud teda veenda oma eluga edasi liikuma. Näiteks 2011. aasta augustis olevat tema süda viivuks leebunud, kui Sabourin kirjutas, et nutab tema pärast nagu hinge vaakuv loom. «Vastasin, et mõistan tema tundeid, aga ta peab lõpetama,» sõnas Baldwin.

Kaitseadvokaati hämmastas, et mõni Baldwini kiri sisaldas detaile, mida harilikult võõrastele inimestele ei öelda ning mis seavad kahtluse alla filmitähe väite, et temapoolne suhtlus naisega olevat kogu aeg püsinud rangelt professionaalsel tasandil. Möödunud jaanuaris kirjutas Sabourin Baldwinile, et sõidab ühe mehega Euroopasse reisima, mispeale näitleja oma vastuses manitses, et Sabourin kindlasti turvaliselt seksiks. «See oli tõesti isiklik,» pidi Baldwin tõdema, mis vallandas uue hüüde Sabourini huulilt: «Just, nagu ka meievaheline seks!»

Kohtupinki tunnistusi andma oli palutud ka Baldwini abikaasa ja mõnekuuse tütre Carmeni ema Hilaria. Ta kinnitas oma mehe sõnu, et Baldwini suhe Sabouriniga polevat iial olnud rohkemat kui tööalane. Kord olevat Hilaria ise Sabourini kõne vastu võtnud: «Ta karjus, et olen lits.»

Kord, kui Sabourin suutis end smugeldada Baldwini filmilinastusele, olevat Hilariat vallanud kabuhirm. Kõige õõvastavam olnud aga Sabourini Twitteri vahendusel saadetud õel soov, et beebiootele jäänud Hilaria nurisünnitaks. Thomase tunnistuse ajal kaotas Sabourin taas enesevalitsuse ja röögatas: «Sa lähed põrgusse, Hilaria!»

Sõber: Baldwin valetab, nii et suu suitseb!

Filmiprodutsent Martin Bregman, keda Alec Baldwin kohtusaalis oma heaks sõbraks ja Genevieve Sabourini endiseks armukeseks nimetas, on näitlejale selja keeranud. «Ta valetab. Tegelikult aeleski ta vaheldumisi kahe naisega – oma praeguse abikaasa ja kõnealuse daamiga,» toetab Bregman intervjuus Daily Newsile Genevieve Sabourini.

Mängukannist tüdinenud, olevat Baldwin enda puhtaks pesemiseks Sabourini hullunud ahistajaks tembeldanud.