Kalle KlandorfFoto: TIINA KÕRTSINI
Inimesed
13. november 2013, 15:22

Lisatud Põhja prefektuuri kommentaar!

Kalle Klandorf karistas füüsiliselt oma tütre solvajat (63)

Täna hommikul postitas Kanal 2 avalike suhete juht Heili Klandorf oma Facebooki seinale naljaka seiga - nimelt olla keegi teda hommikul oma isa Tallinna abilinnapea Kalle Klandorfi armukeseks pidanud ja pidanud seda vajalikuks ka filmida. Abilinnapea närv ei pidanud vastu ja ta tegi filmijale füüsilise märkuse.

Heili on praeguseks postituse eemaldanud, kuid loo sisu oli järgmine: kui naine hommikul Tallinna linnavalitsuse ees oma isa autost poja turvatooli võttis, lähenes mingi mees, kes karjus, et tegemist on abilinnapea Kalle Klandorfi armukesega ja kukkus situatsiooni filmima. Kui Heili oli juba autosse istunud, olnud mees tal teel ees ning aina filminud ja nagu mantrat korranud "Kalle armuke!"

Tänasel linnavalitsuse pressikonverentsil tunnistas abilinnapea Kalle Klandorf, et oli sunnitud käed appi võtma, et oma tütre solvajat korrale kutsuda. See tuli jutuks siis, kui teemaks oli vanalinnas lokkav kuritegevus. 

"See, et avalik kord on väga kehv, kinnitab ka see, mis juhtus abilinnapea Mihhail Kõlvartiga ühes toitlustusasutuses. Talle tungiti sisuliselt kallale ja ründaja sai karistuseks 20 eurot trahvi," ütles Klandorf.

Enda hommikust seika kommenteeris mees järgnevalt: "Täna oli samasugune juhus minuga hommikul linnavalitsuse ees, kus üks õllepudeliga vehkiv tegelane pildistas kõiki tööle tulijaid. Ja kui ma tõstsin autost välja ühe daami lastetooli, siis ta teatas, et tegemist olevat prostituutide ja linnaametnike armukestega. Vabandage väga, aga ta rääkis minu tütrest ja selle peale tegin ma talle füüsilise märkuse. Mitte küll tugeva, aga siiski. Ma ei kavatse taluda sellist asja, et Tallinna linnas avalikult, päeva ajal käivad pudeliga vehkivad purjus inimesed ja teatavad, et neil on igasugused õigused. Ega ikka ei ole küll!"

Põhja prefektuuri pressiesindaja Andres Sang kinnitas Õhtulehele, et hommikul tõesti keegi linnavalitsuse ees oli. "Linnavalitsuse ees tarbis purjus inimene alkoholi. Politsei viis mehe kainenema. Kui mees on kainenenud selgub edasine."