Saund

Vaata galeriid!

Scorpions: «Nii hea on taas Tallinnas olla!» (5)

LISA KOMMENTAAR

Fänn13. november 2013, 20:23
Scorpionsil on mega head lood.
Nõus13. november 2013, 16:12
Eelnevaga. Ei saa ka aru miks selline istumisala sinna tekitatud oli. Halb vaadata. Minu jaoks selle pundi läbi aegade nõrgim kontsert.
nagu ikka Eestis13. november 2013, 12:32
Superpublik see kindlasti polnud. Kõige rohkem kaikus tagumises osas "Rossiijaaa" skandeerimine jne. Minimaalne kaasaelamine tekkis alles viimase lisaloo ajal, kus oli selge, et nüüd kohe on läbi ja PEAB, sest üldiselt vist nii on kombeks! Milleks on vaja tekitada ka pörandale nn "VIP-ala". Kurat võtaks, ega see mingi ooperigala pole. !Kottak attack! oli üks halvemaid trummisoolosid, mida eales siin nähtud on. Olematu soolo ja enese labane eksponeerimine. Whitesnake on suht sarnase sihtgrupiga punt, aga sealsed tüübid pingutasid soolodes märksa enam kui nt hr Jabs & co. Vähemasti nähtud ta sai, aga tundub, et aeg teeb oma töö. Enamik lugude tempodest oli pea poolteist korda plaadiversioonist aeglasemad, nii et kohati kippus igavaks minema.
SHJ13. november 2013, 11:34
Käisin ka seal kontserdil,see oli võimas! Superhea publik,mega bänd! Aitähhhh!!
tim13. november 2013, 10:48
kontsert oli masendav 10-nest punktist -3 kuna eestlased ei tundnud ka laulusõnu mis tegi väga väga nukraks eriti see fänni sektro :( kui hr. mikkriga rahva poole suunas siis ei tulnud sealt muud kui määääääääää olen debiil eestlane : teine pool fännisektroist midagi vaikselt ümises seal aga üldiselt järjekordne läbi põlemine mis eestlaste puhul ok oli !