Vaido NeigausFoto: Erakogu
Tele
12. november 2013, 15:23

Vaido Neigaus modellisaate Gretest: „Selle asemel, et bitšida ja vinguda, võiks ta oma dieediga tegeleda!“ (28)

Õhtuleht palus laulja Vaido Neigausil vaadata ja kommenteerida „Eesti tippmodelli" viimast saadet. Vaido ei hoidnud end tagasi – "Grete plõksutab oma lõugu nagu toonekurg ja kõik nad vinguvad nagu tited."

Eile oli eetris järjekordne osa modellisaatest ning lahkuma pidi Gerttu. Mis mulje jättis saade ja tüdrukud aga Vaidole?

„Mul on tunne, et tüdrukud ei ole veel päris hästi aru saanud, mis saatega on tegemist," on Vaido hämmingus, kuigi lahkuma on pidanud juba mitu tüdrukut ning etteantud ülesandeid ja pilte on tulnud teha juba kümneid. „Kohati on tunne nagu vaataks saadet „Mis sul viga on?" tõdeb mees, kellel on töö tõttu ette tulnud palju poseerimist.

„Kurb, et nad (tüdrukud – M.A.) ei ole veel aru saanud, et modellitöö ei ole vaid disainerrõivastes poseerimine, see on midagi palju enamat!" põrutab Vaido ja ütleb, et tublimad on saates venekeelt kõnelevad tüdrukud. „Eesti tüdrukud ainult virisevad nagu viiekuused tited, kellel mähe vahetamata!"

Kõige enam jäi Vaidole vingumisega silma Grete. „Ta plõksutab oma lõugu nagu toonekurg ja mis jutt see sealt tuleb. Jäi mulje nagu ta oleks veega kokku puutunud ainult vannis käies. Selle asemel, et bitšida ja vinguda, võiks ta oma dieediga tegeleda!" Vaido on silmnähtavalt sellisest suhtumisest ärritatud. „Kui sellega hakkama ei saa, siis tuleb asjad kokku pakkida ja koju minna ning Anne kanalis vesiaeroobikat harjutada. Äkki siis jõuab samale tasemele nagu tippmodellile kohane."

Teiste kohta Vaidol nii palju kriitikanooli pole. „Ei taha halvasti öelda, sest nad vähemalt püüdlevad edasi, kuid võistlus on võistlus ning soovin kõigile edu!"