Tele

Vau, mis pildid: tippmodelliks pürgijad vee all (14)

LISA KOMMENTAAR

mina13. november 2013, 23:45
arvan, et seekord ei tulnud fotograafil ka ikka väga hästi välja. Muidugi olid väga rasked pildistamistingimused, aga oleks võinud paremad fotod saada. Kõik ei sõltu ka modellidest ikka. Näiteks mõni neiu võttis väga kauneid ja õhulisi poose, kuid need jäid ainult filmilindile. Eriti Arni mõjus väga graatsiliselt ja arvasin videot vaadates, et tal jäävad need kaunid poosid kindlasti ka fotode peale. No et fotograaf suudab momenti tabada ja õige nurga alt pildistada. Aga pärast oli pettumus kui fotot nägin - liiga alt ja liiga lähedalt pildistatud. Kahju, hea materjal jäi kaamerasse püüdmata, võimalust selleks siiski oli.
nimi13. november 2013, 16:55
kohtunikud tõestasid viimases saates 100% ise enda ebakompetentsust - Grete'le ju öeldi, et tal puudub motivatsioon ja jääb mulje, et ta ei tea, miks ta seal on vms, aga saatesse jäi ikka edasi + pidev osalejate mõnitamine kehakaalu pärast - kohtunikud ise on nad ju sinna valinud. kui mõõdud, pikkus, kaal vms "standarditele" ei vasta, poleks nad ju pidanud isegi esimesest eelvoorust edasi saama, rääkimata siis lõppvooru pääsemisest.
13. november 2013, 16:55
ema ytles: " On nad lollakad vä??" hehe....naljakad hernehirmutised...
No ei13. november 2013, 16:46
vaata enam seda noorukeid mõnitavat saadet. Küll neid hüpitatakse maa ja
taeva vahel, solgutatakse vangilaagri solgiaugus ja lõpuks sõimatakse lausa
Pelgulinna voorimehe kombel läbi (seda mingisuguse kaltsukuti poolt) ka.
Milleks? Olgem ja jäägem kultuurinimesteks!
K.13. november 2013, 11:41
Ei tea kas tõesti läheb järjekordne kivi fotograafi kapsaaeda? Neiud ka muidugi kogenematud aga võiks juba mingit arengut näha ...iga saade on halvad pildid, kõik ei saa ainult tüdrukute süü olla, süüdlast peab otsima pigem sealt kõrgemalt! Fotograafid on kehvad, mentorid on kehvad, ainult halvustatakse aga keegi ei näita kuidas siis parem oleks!
Ameerika modellisaatega ei anna võrreldagi iseenesest mõistetavalt, taseme vahe on lihtsalt nii suur, nii saatejuhtide koha pealt kui ka modellihakatiste koha pealt! Võib-olla kui Carmen Kass seda saadet teeks oleks tulemus ka parem, ta on nagu mitu latti kõrgemalt kui need praegused saatejuhid!
mann13. november 2013, 01:36
Minu meelest on need missikesed jubedad, eriti see lühikeste juustega neidis. Kuidas selliseid üldse saatesse võetakse!!! Minge Talinna tänavatele ja sealt leiab tõelisi kaunitare, kes paraku end esitlema ei kipu. Aga see lühikeste juustega neiu on jube ja ta sai veel edasi?!!!
xx12. november 2013, 21:24
koledad pildid! nagu oleks uppunud .......
...12. november 2013, 17:16
Halvad pildid tõesti..halva nurga alt võetud, kehv/arusaamatu stilistika, veidrad poosid jne jne..ei leidnud isegi ühte head pilti:( Keskkond on nii paljulubav iseenesest. Kahju:(
no mida12. november 2013, 15:36
see olga pilt on nii oudne minuarust.....mis ta mangib surnut seal v?????
Ribid ka nii valjas....jube kohnad on ikka kull!
lollakas idee12. november 2013, 13:36
Vee all pildistamine on ohtlik ning mis saab siis kui modell hangib endale jäädava kopsu kahjustuse seal? Mina olen aru saanud et loodus pole inimesele vee elundeid andnud. Jääme ikka endaks ja kõnnime maa peal edasi. Pole vaja ronida sinna kus meile kohta pole. Ega kalad ei käi metsas jalutamas!
Häbi hakkab12. november 2013, 13:14
üks12. november 2013, 13:09
lollakas ettevõtmine ja lollakas saade.
klick12. november 2013, 12:50
milleks mõnele see kummimüts pähe veeti? väga modellilik tõesti.. pildid on kõik nii naeruväärsed kodukootud, et häbi hakkab
maiu12. november 2013, 11:57
issand need nii peenikesed ikka.