Hobikokk ja hobimuusik, muidu ärimees JouniFoto: Erakogu
Saund
11. november 2013, 18:52

VIDEO: nali saates „Õhtusöök viiele" viis bändi loomiseni (1)

Aasta tagasi oli TV3 eetris saade „Õhtusöök viiele", kus oma kokakunsti jagas teistega ka Soome ärimees Jouni, kes juba aastaid Eestis elab. Saates tehtud naljast on sündinud bänd.

Nimelt peab iga saatekülaline lisaks hõrgutavatele roogadele külalisi ka üllatama. Lisaks jänesesushile ja suussulavatele muudele toitudele otsustas Jouni külalistele laulda. „Ma pole kunagi laulumees olnud, kuigi see mulle meeldib," ütles Jouni toona, kui naljakaid sõnu paku peal istudes ritta seadis.

Tänaseks on saate tarvis kokkupandud bänd andnud mitmeid kontserte (tegelikult oli bänd olemas juba enne, aga sellises koosseisus tulid nad kokku Jouni soovil, ning Sonimuusikud said uue koosseisu - M.A.) ning Jounigi külalisesinejana üles astunud. „Nad on väga tegijad, neil on ikka palju esinemisi, ma olen ainult paar korda käinud," täpsustab Jouni, et pole nüüd üleöö siiski lauljaks hakanud.

„Meid on väga positiivselt vastu võetud," rõõmustab ta. „Ühel kantripeol alguses inimesed pidid ära imestama, et mis asi see on, aga lõpuks oli ikka kõigil lõbus!"

Vaata TV3 saatest algset klippi (algab 15ndal minutil), või kuula täispikka lugu siit!