Inimesed

Aasta isa Aldo Kals: «Tänapäeva noored on suurepärased.» (11)

LISA KOMMENTAAR

Juhan Mellik19. november 2013, 16:40
Täpsustuseks ja paranduseks artiklile:
Proua Mall Kals pole siiski majandusteadlane, vaid lihtsalt majandust õppinud.
Vabandused arusaamatuse eest.
pettunud12. november 2013, 00:02
Jaak poeg on jätnud küll väga nea mulje.Näpuga näidata ei taha, aga näitasid.Õnnetud juhtumid..........
xxx11. november 2013, 23:18
tore on kui eestis on nii edukaid ja tublisid peresid.
aga haritud inimesed võiksid teada, et ükskõik kui andekad ja tublid võivad inimesed olla kõigil ei ole elus õnne... lapse elukoht, varasem kool, vanemate sissetulek ja suhtumine võivad olla takistuseks tema saamisel ülikooli ning edasi magistrandiks, doktorandiks (ülikoolides on erialasid mis ei anna kraade). samuti ei ole kõigil noortel peredel looduse poolt õnne saada lapsevanemateks. tänapäeval ei määra ka paber/sõrmus inimeste staatus ega ühenda neid perekonnaks. ometi võivad ka sellised inimesed kes pole mitme kraadiga ja lastega, ametlikus abielus, olla ometi väga haritud, laia silmaringiga, korralikud, edukad ja tublid inimesed, elada täisväärtuslikku kooselu - mitte vaid mittemidagi väärt vanapiigad/poisid. ps.ka joodikute perest võivad sirguda korralikud järeltulijad.
jah pereväärtusi hinnatakse täna vähe aga samas ei tohiks siiski unustada, et alati ja kõik ei sõltu inimesest endast
X11. november 2013, 12:11
Keda see huvitab ega tema ainuke pole.
Tom11. november 2013, 10:16
Hea, et mittenägijad näevad praeguse valitsuse manduvat poliitikat paremini kui nägijad...
peka11. november 2013, 09:31
Mul on hea meel et aasta isa tunnustuse pälvis hr. Aldo Kals. Ta on missioonitundega inimene kellele ei ole võõras kaaskodaniku mure ja riigi saatus.
kuule,MUSKETÄR11. november 2013, 08:49
sa pead kindlasti teatud spetsialisti poole pöörduma ja abi paluma.
MUSKETÄR11. november 2013, 07:13
Just Aasta Isal "lõigati" esinemise lõpus kõri läbi. ETV pugejad võtsid hääle maha sest Aasta Isa rääkis poliitikutest ja Tartu rahu müüjatest tõde ja see ei tohtinud rahva kõrvu jõuda, kes nägi otse, see kuulis, kuid hiljem, kordus vaatlusel oli juba Aasta Isal lõpusõnades kõri "läbi lõigatud"... Häbi! Fakt, see päev läheb Ajalukku, kui häbiväärne Isadepäev ja süüdlane on ETV... Veel oli piinlik vaadata kuidas Ilves noorim ülbe irve näol vaatas Aldo Kalsi abikaasat nagu mingit olendit teiselt planeedilt. Ilvese enda puhul aga on juba röötsakil istumine traditsiooniks saanud, mis omakorda nõuab tema jaoks spetsiaalset tooli, millel oleksid kõrgendatud küljed, siis vähemalt ei sega kõrval istujat...