LÄKS HÄSTI: Kleit, mis kaunistas Miss Estonia 2013 Kristina Karjalainenenit «Miss Universumi» õhtukleidivoorus, on pärit kleidisalongist VIP-Juhlapuvut. Bikiinivoorus kantud kehakatted said tüdrukud kohapealt.
Inimesed
9. november 2013, 07:00

Kristina Karjalainen magab enne «Miss Universumi» finaali korralikult (15)

«Bikiini- ja õhtukleidivoor läksid väga hästi. Ma olin laval väga enesekindel ja õnnelik,» räägib Moskvas Miss Universumi valimistel osalev Miss Estonia 2013 Kristina Karjalainen.

Eestit esindav Kristina ütleb, et katsub enne tänast finaali jääda võimalikult rahulikuks ja mõelda positiivselt: «Ma pean täna õhtul kõvasti pingutama ja püüdma võimalikult hästi keskenduda.» Samas tunnistab ta, et närv on pisut sees: «Natuke närvis olemine annab mulle energiat, seega on see pigem positiivne.»

Kes on Kristina suurim konkurent võistlusel?

«Ma püüan mitte teiste tüdrukute peale mõelda ja keskenduda ainult iseendale. Kui mõtleksin pidevalt, kes on parim, läheksin hulluks,» naerab Kristina. «Siin on kõik tüdrukud ilusad, mõni on sisemiselt lihtsalt pisut ilusam kui teine.»

Finaaliks valmistub Kristina lihtsalt: «Magan enne seda korralikult, räägin oma lähedastega ja naudin aega, mis mul siin olla jäänud on.»