Foto: TV3
Inimesed
8. november 2013, 12:27

Elina Pähklimägi telekanaliga raha pärast sõjajalal (47)

Elina Pähklimägi trambib jalgu – nii kirjeldatakse piltlikult kuluaarides Elina Pähklimäe (30) emotsioone ja protesti seoses sellega, et TV3 on kokku pannud ja välja andnud uue, seriaali "Kättemaksukontor" fänniraamatu "Kättemaksukontor 100", mille vahelt leiab nii postri kui plaadi! 

TV3 koduleheküljel müüakse ka Elina osalusel vändatava "Kättemaksukontori" seinakalendrit, kaustikuid, joonistusplokki, ökokotti, vihmavarje, kleepekaid, T-särke jne, kirjutab Kroonika.

Väidetavalt on sarja näitlejaist vähemalt Pähklimägi rahulolematu sellepärast, et ka laste seas tohutut populaarsust kogunud seriaali nänni pealt ei teeni näitlejad ise tuhkagi!

TV3 avalike suhete juht Annely Adermann kinnitab, et raamatu väljaandmine on puhtalt telekanali otsustada, sest tegu pole näitlejaid isiklikult reklaamiva materjaliga, vaid nende väljamõeldud tegelaste elude, ja tehtud on seda turunduslikel eesmärkidel. "Kuna "Kättemaksukontor“ on TV3 sari, mille üle tunneme erilist uhkust, on sellesse aastate jooksul eriliselt panustatud ka turunduse ja PR-poolelt."