Film

Film Dianast põrus USAs täielikult (13)

LISA KOMMENTAAR

Ka treilerit näinu19. november 2013, 09:39
Minu meelest kehahoiak ja liikumine ei meenutanud üldse Dianat. Diana oli kuidagi aeglane, veidi pea ettepoole kaldu, ütleks isegi, et väike küür seljas. Pealegi ta rääkis nii ebalevalt ja hirmunult alati. See näitleja oli kuidagi liiga jõuline. Dianal oli ka omapärane paks "parukas" ka.
Tabamata ime13. november 2013, 11:01
Eks sihukesed Diana teemad ole rohkem ajakirjanike rida, et millegiga leheruumi täita. Otsustatakse, et see inimene on nüüd eriline ja kõik mis ta teeb on eriline.
11. november 2013, 02:46
Ameeriklased teavad väga häsi, kes Diana oli, nad vägagi jälgivad ja fännavad briti monarhiat. Muidugi mitte kõik, kuid sihtgrupp on Ameerikas täiesti olemas. Ise nad armastavad öelda, et kuna neil enda aristokraatiat ja monarhiat ei ole, aga tundes siiski brittidega ühiseid jooni, peavad nende kuninglikku perekonda ja eda omaks.
Miks aga film pärus? No ma olen alati suhtunud skeptiliselt filmidesse, mis kehastavad veel hiljuti meie hulgas elanud inimesi, keda enamus meediast mäletab, nende maneere jne. Liiga kindel on sellise inimese kujutis inimeste peades, et vaadata kedagi teist seda inimest kehastamas. Kuigi mind huvitab briti ajalugu ja briti monarhia, ja ka Diana, ei ole mul kordagi tekkinud isegi mõtet selle filmi treileritki vaadata. Samamoodi ei kavatse ma minna vaatama nt Williamit ja Kate elu näitavat filmi.
Diana puhul oli oluline ikkagi tema persoon, oma maneeride ja kättesaamatusega. Mitte tema kui märk või mingit rolli/ametit kandev inimene, vaid just tema persoon. Ilmselt seetõttu ei tahetagi minna vaatama kedagi teist teda mängimas. Samas ühte korralikku dokfilmi Diana elust (mitte ainult tema surmast) mindaks USAs kindlasti vaatamas.
Ameeriklasi on mitusada miljonit, ei maksa neid kõiki ühte patta panna. Seal on nii lolle ja mõttetuid inimesi, kui ka haritumaid, kui keksmie netikommar siin ettegi oskab kujutada. USAs on siiski enim i maailma top 25sse kuuluvaid ülikoole jne. Ei ole nad kõik nii rumalad midagi.
Pealegi, ega sellis riiki nagu Suurbritannia ei olegi olemas, selle võiksid eestlased endale selgeks teha.Piinlik, kui isegi ETV välispoliitika saadetes räägitaks ent Suurbritannia valitsusest... Misasi see selline on?
khm10. november 2013, 22:33
ameeriklased pole ju kuulnudki kes on Diana, hea kui Suurbritanniast on kuulnud. peab ikka juhm olema et sinan turule viia yldse
10. november 2013, 19:14
makske Naomile tema honorar ära ülejäänu kirjutage korstnasse
hhh9. november 2013, 14:53
arvan ka, et Naomi Watts on Diana kehastamiseks lihtsalt liiga ilus ja soe naine.
1239. november 2013, 14:25
Selleks, et kehastada Dianat ei piisa vaid blondist soengust. Mitte ühtegi grammi Dianat ma seal trailerist ei näinud.
copy koos gre-ga8. november 2013, 10:53
Täpselt. Umbes 5 sekundiga treilerist oli selge, et Dianaga pole sellel filmil vähimatki pistmist. Ma ei ole üldse mingi kuulsuste, sealhulgas ka Diana fänn, aga Diana oli olemas, oli meie ajal, ja tal olid mõned väga selgepiirilised jooned. Diana oli pidevalt jäik, väljapeetud ja nagu natuke hirmunud. Kui Diana oleks läbinud need meetrikesed, mida treileris näha oli, siis see, kus vaataja teda ootaks nägevat olnuks pidevalt samm või paar eespool seda, kus Diana tegelikult oli. Aga filmi Diana kepsles rõõmsalt eespool seda, kus ta vaataja tajus oleks pidanud olema. Keeruline seletada, aga Diana jäikus tingis selle, et ta tegutses pideva väljapeetud viitega. See oli nii oluline osa tema isiksusest, et vastuolu sellega ei lubanud mingit illusiooni, nagu kehastaks näitleja sama inimest.
Pinoccio8. november 2013, 10:28
see teema8. november 2013, 10:25
ei huvita juba ammu enam kedagi.miks peakski selline film müüma?
gre8. november 2013, 09:18
Juba treiler oli nii õudne, et vaatama minna ei tulnud mõttessegi.