Tele

"Kodutunne" aitab tulekahjus kaks last kaotanud ema ja täidab viieaastase Laura unistuse (23)

LISA KOMMENTAAR

saate vaataja16. november 2013, 18:12
Mina olen juhuslikult mitu korda selle pere värava ette sattunud, päevasel ajal muidugi, aga siis on see naine alati kaine olnud ja vanaisa väga tore, üldse hästi sõbralikud. Ja huvitav on see, et see väike tüdruk on ka minus esimeset hetkest tekitanud sellise tunde nagu saatejuhis-oma vanuse kohta väga taibukas ja asjalik, samas väga tähelepanu vajav ja üksik. Olen ikka mõelnud, et ei ole tal kellegagi mängida ja päevad läbi täiskasvanutega, lasteaias võiks käia võis siis suurema õe (oli vist nii) lapsed võiks olla rohkem temaga või ka vastupidi.
saate vaataja16. november 2013, 18:08
Mina olen juhuslikult mitu korda selle pere värava ette sattunud, päevasel ajal muidugi, aga siis on see naine alati kaine olnud ja vanaisa väga tore, üldse hästi sõbralikud. Ja huvitav on see, et see väike tüdruk on ka minus esimeset hetkest tekitanud sellise tunde nagu saatejuhis-oma vanuse kohta väga taibukas ja asjalik, samas väga tähelepanu vajav ja üksik. Olen ikka mõelnud, et ei ole tal kellegagi mängida ja päevad läbi täiskasvanutega, lasteaias võiks käia võis siis suurema õe (oli vist nii) lapsed võiks olla rohkem temaga või ka vastupidi.
kodutunne8. november 2013, 10:11
Saade väga meeldis. Abi läks õigesse kohta. Vanaisale pikka iga, tervist ja jõudu. Pisikesele Laurale soovin, et kõik tema unistused täituksid. Emale soovin lihtsalt õnne. Küla naabritele sooviks vabaneda kadedusest ja õelusest.
jaanus- le 17:30 7. nov.8. november 2013, 10:03
Jaanus, palun ära võta südamesse, et mõned siinsed kommentaatorid sind halvustavad. See on nende igapäevane tegevus. Nad leiavad endale mõne ohvri ja siis hakkavad moraalselt hävitama. See on neile nagu doping terveks päevaks, kuna nad rohkem ju midagi ei tee, kui ainult istuvad kommentaariumis. Eriti neile meeldib mõnitada vanu inimesi, sest nende kõrval nad tunnevad ennast väga targana. Ma soovin sulle tervist, jõudu ja jaksu.
to siin8. november 2013, 09:10
Mõistad hukka aga mõtle, külaelanikud, selle asemel, et parastada, oleks võinud ise õla alla panna. See, et pereema peale laste hukkumist jooma hakkas, oli tema ainuke võimalus selle valuga toime tulla. Oled oma lapse matnud, et oskad öelda, mis õige, mis vale? No ja see, mis puutub külaelanikesse, siis teadupärast oskab eriti vanem generatsioon hullumeelseid luulusid produtseerida.
to siin8. november 2013, 09:03
Aga kas on üldse vaja hinnanguid anda? Kas tõesti? Hinnangut anda saab ainult enda elule, teiste omadega kõrvutades!
siin8. november 2013, 08:42
ei ole õiget ja valet.Lapsed ei vastuta vanemate tegude eest. See väike tüdruk väärib ka õnnelikku lastepõlve ja normaalseid elamistingimusi.Vanemaid ei saa valida.Eks külarahval ole mõnes mõttes õigus, elades õlg-õla kõrval selle perega, on nende elulugu ju selge. Meie näeme korraks mõnikümmend minutit nende elu ja ei saa kohe hinnanguid anda.
Hämmastav8. november 2013, 08:12
Mis vaev on külaelanikel alati teiste kõri kallal olla? Olen kuulnud maal elavatelt inimestelt lausa uskumatuid lugusid, mida nö külamutid suudavad välja mõelda. Saates olnud pere on ju kohutavaid kannatusi näinud, külaelanikud, jätke nende kõri kallal närimine, vaadake kõigepealt peeglisse. Uskumatu, et kohalikud saatesse kirjutasid ja palusid peret mitte aidata! See väike tüdruk väärib kõike, mida ühel lapsel õnnelikuks lapsepõlveks vaja on. Häbi, kohalikud!
mtx7. november 2013, 23:49
jaanus7. november 2013, 23:20
miks siis need kanged kommenteerijad , kes mind halvustasid ja mul end ara poletada soovitasid , endi kommentaarid ara kustutasid . loodan , et said ise aru , kui rumalad need ettepanekud olid .
Vaataja,7. november 2013, 22:31
Mõnus muhe vanaisa ja armas väike tüdruk.Head tervist ja rõõmu teineteise seltsis veel pikkadeks aastateks.
torisejatele seal külas7. november 2013, 21:57
Visaku esimesena kivi see kes on süüst puhas!!! Ehk kui oled elanud oma elu ideaalselt, perfektselt, sa pole iial teinud viga, sa pole iial teinud pattu!! Sa pole iial klatsinud!! Vaid "puhas" inimene saab kritiseerida teist inimest!!!
eve7. november 2013, 21:43
jõudu ja jaksu tervele perele. Vanaisale head tervist, emale rõõmu südamesse ja Laurale vahvat lapsepõlve jätku!
tõeliselt armas saade7. november 2013, 21:33
nii ilus osa oli täna, et pole kohe sõnu. jõudu perele ja eriti Vanaisale (meelega kirjutan suure tähega). !!!
Urrr7. november 2013, 20:25
Sa janaus oleks võinud selle 20 aastaga midagi rohkemat oma majaga teha kui ainult üle värvida.
Kuskil mökutamine ei aita....
sirje7. november 2013, 19:35
Jaanus kirjutab ise endast , ei saa aru , miks see kellegile haiget teeb ?
jaanus7. november 2013, 19:19
ma pole inimesest mitte sonagi kirjutanud .
tean seda peret7. november 2013, 19:07
ma tean seda peret. tean mida nad on läbi elanud. see pole lihtne...
jaanus, sa ära kommenteeri, kui sa ei tea mis kellegagi juhtunud on! Aru ei saa, mis vajadus on kommenteerida, kui sa ei tunne inimest???
maal elamine pole lihtne. Tubli naine on ja jõudu jaksu edaspidiseks talle!!!!
jaanus7. november 2013, 18:14
on kull palju aega moodas , rohkem veel kui tulekahjust . see eest olen ka maja mitmed korrad ule varvinud , aga see maja pildil pole 20 aastat varvi nainud . mida ikka kirjutada , jargmisena ongi Kodutunne meil kulas , siis saad kusimata koigest aru .
to Jaanus.7. november 2013, 18:01
Mida sa oled selleks teinud, et paremini elada? Tööl ikka käisid? Kui sõja ajal kõik hävis...sellest ajast on ju nii palju aega möödas.
jaanus7. november 2013, 17:30
mida siin raakida . 20 - aastat tagasi oli tulekahi . millal soda oli , meil ka koik havis . alles jai pumbakaev , millest tassime vett tanini . sahvris oli hulk toidutagavarasid , koik havinesid . katus laseb labi siiamaani . kutet ei ole . hea , et on olemas korvalhoone , kust ikka moned pirrud veel votta . saan vaga hasti aru inimestest , kel abi vaja , suur aitah Kodutundele .