MuseFoto: Promo
Saund
7. november 2013, 15:18

Muse'i kontsertfilm linastub ka Eesti kinodes

12. novembril jõuab Forum Cinemas Tallinna, Tartu ja Narva kinode vahendusel Eesti publikuni ansambli Muse kontsertfilm, mis salvestati käesoleva aasta juulis Roomas Olümpiastaadionil enam kui 60 000-pealise publikule antud kontserdil.

Muse, kes on muuhulgas pälvinud ka parima live-esineja tiitli, andis suvel Roomas suurejoonelise kontserdi, mille üle ansambli liikmed endi sõnul oma karjääri jooksul enim uhkust tunnevad.

"Kontsertfilm annab uskumatult kõrge detailsusega edasi mitte ainult meie tegemised, vaid isegi kõige tagumistes ridades kaasa elanud fännide emotsioonid, võimsa lavakujunduse, statistide panuse ja selle erilise atmosfääri, mis tol õhtul Roomas loodi. Võime oma fännidele lubada, et film annab täiesti uue kontserdielamuse ka neile fännidele, kel õnnestus tol õhtul kontserdist osa saada," ütlesid bändiliikmed kontsertfilmi kommenteerides.

Visuaalselt elamusterohke filmi loomiseks kasutati ürituse salvestamisel arvukaid "ämblikkaameraid", mis aitavad tuua vaatajateni nii üles astunud trio lavameisterlikkuse kui ka põnevad vaated kontserdile kaasa elanud rahvamassidest. Suurbritannia rokkarite kontserdile lisasid väge võimas pürotehnika, suured digiekraanid ning statistidearmee, kes sidus 20 hitist koosneva kontserdi süžeeliseks tervikuks.

Muse on Suurbritanniast pärit rokkansambel, kes on andnud välja viis stuudioalbumit ning müünud üle maailma enam kui 15 miljonit albumit. Bändi on tunnustatud ka arvukate MTV, NME ja Q autasudega ning nad on pälvinud ka ühe Grammy auhinna.

Seansid toimuvad 12. novembril kell 19 Tallinnas Coca-Cola Plaza suurimas saalis nr 1 ja A. Le Coq sviidis ning Tartu Erkaanis ja Narva Astris.