Saund

Karl Madis: «Kurdetakse, et pileteid pole. Aga välja müüdud ei ole midagi!» (20)

LISA KOMMENTAAR

Vaadake ...7. november 2013, 16:41
tikit7. november 2013, 15:02
see on kõik selle tellissaare süü:pole ainult Karavaniga nii:see praegune Seelikukütid sama jama saali ei saa müüa , sest see on jaotatud mingite totakate omareeglite järgi, kus siis odavamaid pileteid ei anta ENNE , kui kallimad müüdud!?!?!?!? ja muidugi hinnad-hinnad.....Seelikukütid on pea 2x kallim kui Karavan . mot.
juudas7. november 2013, 14:13
Nii Maksimarketis kui ka Selveris on ju Piletilevi ja artiklist tuleb välja, et Maksis olid piletid otsas aga Selverist veel sai. Siis on ju probleem ikkagi Maksimarketi klienditeeninduses?!
vene värk7. november 2013, 13:43
nii kui piletilevi vasjadele maha müüdi,oli jama majas.juba teist korda lühikese aja jooksul täpselt sama jama.
vene värk.
7. november 2013, 13:09
Novot, võibolla ei saa Linnateatrisse samal põhjusel?
Tahtlik tohuvabohu7. november 2013, 12:56
Kui oleks üks Server oleks Maksuametil alati sege pilt.Elus on alati nii,et vastus küsimusele -kes tegi? -Ise tegid!!!
see on Piletilevi 7. november 2013, 12:13
raalne elu,nende tavaline taktika. Aastatega pole siis muutusi olnud.
njaa7. november 2013, 11:46
Mina vaatan alati läbi kõik piletimüügiga tegelevad kohad. Määratud kohaga yritystele otsin ikka müügipunkti, kus paremaid kohti pakutakse
Ka korraldaja7. november 2013, 10:31
Pole siin kuritegelikku midagi. See on puhtalt kontserdikorraldaja enda lolluse küsimus.
Nii juhtub, kui püüad oma üritust kõigile piletimüüjatele müüki sokutada.
Anna oma piletid Piletilevisse müüki ja müü ka kohapeal ja pole mingit probleemi !
Tahtlik7. november 2013, 10:25
See on hoopis kellegi kuriteglik tahtlik tegemata jätmine. Selles on hoopis asi, aga mitte lihtsalt segadus.
Aruanne7. november 2013, 10:10
Aru ma ei saa, mis tähendab tõstan pileteid teisest kohast teise. Et kui Kärdla on väljamüüdud, siis tõstan Türi saali pileteid sinna juurde? Ma arvan, et müüki peaks tegema ainult ühe edasimüüa kaudu. Ilmselt Piletilevi, sest sellel kõige suurem võrgustik. Piletimaailma müügikohtades saab ka Piletilevi pileteid osta. Keegi ei viitsi enam korraldajale helistada, et kas ma saan sisse. Kui inimesele öeldakse, et väljamüüdud, siis selle mõttega ta ka minema läheb. Korraldan ise ka üht üritust ja juba aastaid kasutame ainult Piletilevi süsteemi. Varem oli ka mõlemas kohas aga siis ei saanud Piletimaailma müügikohtades Piletilevi omasid osta. Meie ürituse koht on Eesti Kontserdi üks saalidest ja Piletilevi kuulubki neile. Aga peale seda, kui nad ka Piletilevi pileteid müüma hakkasid, siis ei näinud põhjust enam nende süsteemi pileteid müüki panna.
Arvamus7. november 2013, 09:13
Ma ütleks selle peale, et korraldaja süü, kui tal pole aega ja viitsimist süveneda, et kus pileteid puudu ja kus üle. Korraldaja annab korralduse pileteid ühest müügikohast kohast teise kanda. Nõme see muidugi on - võiks ju olla automaatne, ühtne süsteem. Aga kuna nii on, siis antud juhul ikkagi korraldaja kogenematus.
Nõme lugu7. november 2013, 09:01
Pillimehed teevad proovi,bookivad oma päevad ära,kuulajad on õhinas ja tahaksid kontserdile ja siis nullib mingi poolpidune IT lahendus või läbimõtlemata piletimüügistrateegia,ürituse.Piletimüügiga tegelev asutis peaks muusikute kasuks oma kukrut kergitama.
tehnikasajand7. november 2013, 08:51
ei saa aru miks ei või olla 1 server ja sealt ostavad kõik elavas järjekorras
lõpetage jama.7. november 2013, 08:10
ticketpro, piletilevi, piletimaailm ja kõik nad tahavad oma osa...
lähen 17. nov. salme kultuurimajja ja loodan pileti osta ikka kohapealt.
Raul7. november 2013, 08:04
no sellise nalja peale annab ikka tulla. kuidas nad neid pileteid müüvad? rebivad kuskilt piletiraamatust ja löövad templi peale?
hm7. november 2013, 07:51
Nende piletilevide ja piletimaailmadega on alati jama olnud, No kas kuram ei saa tehtud mingit ühtset süsteemi, kus andmed jookseksid ühte kohta kokku ja osta siis kustkohast tahes - on olemas selge pilt kuidas piletitega lood on. Muidu pole asjal mingit mõtet. Parem kohapeal müüa ja selge sott!
Nõutult ja nördinult7. november 2013, 07:35
Nii on juba aastaid.Palgatööline -piletimüüja müüb ju kümneid üritusi.Kui need 20 piletit,mis konkreetsele kontserdile müüki tulid, on müüdud,vastab ta küsijale,et piletid on otsas.Inimene mõistab üheselt-piletid on otsas.Nõukaaeg on läbi-ta ei hakka susserdama,proovima mingit muud varianti kontserdile pääsemiseks.Ja ongi nn.otsas piletitega saalid pooltühjad.Ja ilmselt midagi ei muutugi.Imelik,et see kõik toimub juba aastaid ja pealegi nn.arvutiajastul.Aga protsenti piletitulust tahavad edasimüüjad küll võtta ja lepingutasu samuti.
Tuftaa7. november 2013, 07:34
Keerutab palju tolmu üles !