Inimesed

Heli Lääts: olen rahul, et Kõrsikud mu laule laulavad (5)

LISA KOMMENTAAR

enrik3. november 2013, 11:28
Eestil oli jah see lõbus eripära, et nõuka ajal jagasid kohalikud estraadiartistid kõik maailma popimad lood isekeskis ära: sina laulad seda, mina toda. Nõnda kinnistusidki rahva teadvusse Heli Läätse, Orumetsa, Nuude, Joala, Loobi ja Pihlapi laulud. Nüüd, kapitalismi ajal on muusika vallas uued veidrused (super-hüper-ülipüüdlikkus autori, esitaja ja levitaja õigustega seoses). Aga eks minagi mäletan hästi eri eesti lauljate 'personaalseid' laule. Ja tegelikult on see tore, et toona polnud laulmine puhas äri nagu tänapäeval suvasisuga CD-sid produtseerivatel süldiööbikutel. Iga laulja otsis ikka oma laulu! Heli Läätse lauluvalik on ses suhtes mu meelest väga õnnestunud. Meeldejääva meloodiata (st. mida ei saa järgi vilistada) lugusid ei fänna ma tänapäevani.
misasja2. november 2013, 22:32
kas lääts on kunagi mõne laulu kirjutanud?
stella2. november 2013, 12:13
huvitav küll, agamina ei ole kõrsikute fänn, igavad ja ühetoonilised laulud, ja hääled pole mulle vastuvõetavad, ega läätski pole mu lemmik olnud.
rolf2. november 2013, 11:26
minule väga meeldis nende esitus. käisin kontserdil ja sain ilusa hetke osaliseks. plaadi ostaks kah, kui valmis saavad. ONGI MEHED !
Uskumatu,kelle eeskujuks võtsid !!!2. november 2013, 10:22
Sellisel juhul tuleb teilgi kasutada võltspaatost,imalate
ja primitiivsete emotsioonide jägamisega vanamooridele
ja aina piiluda rahakotti,palju siis ka tiksus...Leidke ikka OMA
ja põlake magusat sentimenti,nagu jäksate.OLGE MEHED !