BIKIINIVORMI SALADUS: Eestit «Miss Universumil» esindav Kristina armastab üle kõige söömist. Kuid hoolimata heast-paremast, mida missikestele võistlustules pakutakse, tunneb kaunitar ikkagi puudust pitsast ja hamburgerist. Foto: Erakogu
Inimesed
31. oktoober 2013, 07:00

Miss Estonia menüüst «Miss Universumil»: tunnen puudust pitsast ja hamburgerist! (27)

«Meile on söögiks pakutud hästi palju kanaroogasid, venepäraseid suppe ja salateid, kuid ma tunnen puudust hamburgeritest ja pitsadest,» analüüsib Miss Estonia 2013 Kristina Karjalainen menüüd, mida pakutakse «Miss Universumil» osalejatele.

Nädal tagasi «Miss Universumi» iludusvõistlusele sõitnud Kristina Karjalainen on ennast Moskvas kenasti sisse seadnud. «Meie eest hoolitsetakse väga hästi – tunnen end nagu kodus,» rõõmustab kaunitar.

Naise sõnul pole siiani mingeid draamasid piigade vahel olnud ja iseenesest mõistetavalt ei tahaks ta ka ühessegi skandaali sattuda. Kristina toakaaslane on imearmas Kasahstani neiu, kellega tal on palju ühist. «Me räägime omavahel vene keeles, oleme mõlemad positiivse ellusuhtumisega ja energilised inimesed,» lausub ta.

Misside päevakava on aga kõigi kolme nädala jooksul päris tihedalt täis tuubitud. «Täna (kolmapäeval - toim) on tõesti väga kiire, kuid meile jäetakse ikka ka aega puhkamiseks. Ühel päeval käisime näiteks Suures teatris ja Punasel väljakul ning Mercedese autodega sõitmas. See oli uskumatu päev – mul on väga suur au esindada oma kodumaad,» ütleb Kristina. «Aga eks iga päevaga läheb meie olemine siin järjest pingelisemaks.»

Toredatest väljasõitudest ja uhketest üritustest hoolimata, mida võistlus Kristinale pakub, ei lase ta end kuidagimoodi lõdvaks. «Moskva on tõesti ilus ja ma küll ei karda ühtegi võistlejat, kuid annan endast kogu aeg maksimumi. Mõtlen pidevalt enda etteastete peale ja olen keskendunud,» jutustab kaunitar.

Kuigi Kristina soovib võistlusel pääseda viieteistkümne parema hulka, hoiab ta ka pöialt ühele teisele missile. «Minu lemmik on Puerto Rico neiu, sest ta on väga stiilne,» lausub miss. Kristina kõige suurem fänn ja toetaja on muidugi tema poiss-sõber Richard, kes elab talle igal võimalusel kaasa.

22. oktoobril Moskvas alguse saanud «Miss Universumi» iludusvõistlus päädib 9. novembril Crocus City kontserdisaalis, kus valitakse 87 osaleja seast kõige ilusam miss.