Jack NicholsonFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
30. oktoober 2013, 08:30

Nicholson magas Meryl Streepiga? (15)

Filmilegend Jack Nicholsoni elust jutustav värske raamat väidab, et seelikukütikuulsusega näitleja vallutuste hulka kuulub ka üks kõigi aegade edukamaid ja hinnatumaid näitlejatare Meryl Streep.

Kirg olevat lahvatanud 1986. aastal ühise filmi võtteplatsil, kus seks Streepiga olla Nicholsoni treileri võnkuma löönud. Pikka pidu armulool polnud – Streep olevat Nicholsoni oma hotellitoast välja visanud ja käratanud, et ei tee koos temaga enam ühtki filmi.

Kahe suurkuju afäär olevat lahvatanud samal ajal, kui Nicholson oli veel romantiliselt seotud näitleja Anjelica Hustoniga. Streepi vihahoog läks ilmselt üle, sest kaks näitlejat on tänase päevani head sõbrad. Streep on nüüd nelja lapse ema ja juba 35 aastat elanud koos skulptor Don Gummeriga.

Nicholsoni suurimaks armastuseks peetakse Hustonit, kellega staar lühemate armusuhete vaheajal 17 aastat koos oli. Ühe korra on Nicholson ka abielus olnud ning mitme naisega on tal kokku neli tütart ja üks poeg. Raamat avab ka Nicholsoni narkosõltuvust, mis olevat nii hulluks paisunud, et ähvardanud tema karjääri enneaegu lõpetada. Näitleja üks lemmikuimasti oli 1960ndatel popiks saanud hallutsinogeen LSD, mida ta olevat pruukinud pikki aastaid. Tänavu vallandusid kuulujutud, et 76aastane Nicholson olevat mäluhäirete tõttu näitlemisest loobunud.