Inimesed

Brittide krimihitt «Poirot» lõpeb novembris (4)

LISA KOMMENTAAR

Kas keegi teab30. oktoober 2013, 15:02
kas kõik Christi Poirot jutud on nüüd Suchet´ga linale toodud, või jääb midagi tegemata? Ajalehest endast pole selle info jaoks ju asja.
?30. oktoober 2013, 13:35
Üks mõnus ja muhe seriaal!
Uus Nostalgiasari tulevikus TV-s (Poirot)30. oktoober 2013, 11:13
...tuleb aeg kui neid osasid hakatakse CD- na omaette riiulitel eksponeerivalt muuma. (James Bond -i kogu kollektsiooni eest tuleb välja käia muljetavaldav summa. ) Poirot filmimuusikat vöiks ka eraldi CD -na pakkuda. Meil siin Eestis hetkel kuuldavam kui CCCP uuesti sisselauldav humn.
Meediaohver30. oktoober 2013, 10:59
Kuigi artikkel räägib Briti TV'st, toon välja Eesti televisiooni absurdsuse. 1,5 aasta jooksul olen jälginud Eesti teleprogramme ja nendest absurdsemat ja kaootilisemat teleprogrammi vaatajatele annab kokku seada! Üllatav on, et leidub veel vaatajaid. 80% telekavast on kordussaated mis kordavad omakorda kordussitusi ja seda omakorda mitmekordselt ja süsteemivabalt. Saan aru, et asi on rahas ja saadete eest peab maksma, kuid selline kaootiline "rerun" müra on üle igasuguste piiride. Pealegi mitmed alustatud uued sarjad jäävad poolikuks ja siis jäetakse kordutena seda poolikut sarja näitama. Ma ei mõista miks peaks keegi oma reklaami eest maksma, kui nagunii keegi selliselt käituvat kanalit ei vaata? Tuleb välja, et Eestis on reklaamijatel raha piisavalt lihtsalt raiskamiseks!