Corey Feldman.Foto: SIPA/Scanpix
Inimesed
26. oktoober 2013, 15:16

Endine lapstäht: Hollywoodis varitsevad poisteahistajad! (2)

1980ndate populaarsemaid lapstähti Corey Feldman kirjutas elulooraamatu “Coreyography: a Memoir”, mille kaante vahel väidab, et nii tema kui ka elavate kirjast lahkunud kolleeg Corey Haim sattusid Hollywoodis varitsevate seksikiskjate räpaste küüniste vahele.

Feldmani sõnul olevat Haim talle pihtinud, kuidas tähtsad Hollywoodi asjapulgad olevat teda veennud, et kõigil noortel poistel on filmitööstuses tegutsevate meestega seksisuhted ja see olevatki täiesti normaalne. Üks jultunud pedofiil olevat Haimi võtteplatsil treilerite vahel vägistanud. 38aastaseks elanud Haim suri 2010. aastal pärast aastatepikkust narkosõltuvust üledoosi.

Enda elust meenutab Feldman seika, kuidas üks mees, keda ta raamatus nimetab Roniks, olevat ta enese assistendiks palganud ning siis seksuaalselt ära kasutanud. Enne seda olevat ta noormeest narkootiliste ainetega uimastanud.

Feldmani sõnul kubiseb Hollywood pedofiilidest ja seepärast manitseb ta auahneid lapsevanemaid, et nood ikka hästi järele mõtleksid, kuhu oma võsukese saadavad.

Feldmani kuulsamaid pihiisasid oli kunagi ka Michael Jackson, kuid näitleja kinnitusel ei püüdnud laulja kunagi teda seksuaalselt ära kasutada, nagu väidavad Jacksonit pärast surmagi saatvad kuulujutud. “Vastupidi, temaga koos viibimine andis mulle süütuse tagasi. Tema pöörasest maailmast sai minu õnnemaa. Temaga koos tundsin end uuesti nagu kümneaastane,” lausub Feldman.