Leslie Da Bass esitles uut albumit garaažis.Foto: STANISLAV MOSHKOV
Saund
26. oktoober 2013, 10:00

GALERII: Leslie Da Bass pidas garaažis plaadipidu (6)

Leslie Da Bassi esimese rahvusvahelise sooloalbumi "Times New Roman" esitluskontsert leidis aset 25. oktoobril tuntud motohullu koduses garaažis. 

Garaažipeole pääsesid Leslie parimad sõbrad ja peotäis fänne kutsetega. Kodus sündinud muusikat kodus esitleda tundus olevat piisavalt jabur mõte, mis saigi teoks.

Kaheteistkümnest inglisekeelsest palast koosnev läbinisti elektrooniline album lammutati laiali helistuudios ja salvestati uuesti LDB live-bändiga, mis Dabassi enda sõnul, kes senini oma albumite salvestusel vaid magamistoas eksperimenteeris, on vaheldus, mida ta väga vajas.

Leslie Laasneri puhul on tegemist andeka muusiku ja visionääriga, kes on olnud mitmete eesti nüüdseks juba kultusbändide sünni juures nagu industriali lipulaev Pedigree; indie-legend Borax, klubiprojekt Holmes ja viimaste aastate kohalik popsensatsioon HU?.

Leslie Da Bassi nime alt hakkas Leslie muusikat ise välja andma umbes kümme aastat tagasi. See periood on formuleeritud läbi kolme albumi – debüüt ”Touch”, kodus teki all sisselauldud salapärase alatooniga ”Nights by Open Windows” ja aasta elektroonikaalbumi tiitliga pärjatud eestikeelne ”Minu kuningriik”.