Tele

VIDEO: heida pilk saate eelvaatele!

TÄNA "STEREOS": vandenõuteooriad ja saladused (16)

LISA KOMMENTAAR

28. oktoober 2013, 09:56
Kui vaadelda maailma igasuguste usuliste organisatsioonide tippjuhte, siis on nad kõik koondunud raha ja poliitikute ümber. Mida salajasem sekt, seda liimitum raha ja võimu külge.
olen eestlasega nõus27. oktoober 2013, 23:53
Elo on ebameeldiv ja võlts inimene, pole ta kunagi sümpatiseerinud. Kahjuks on vastik vaadata sellist inimest telekast,
enrik27. oktoober 2013, 19:43
Rainer Vakra oli huvitav selle poolest, et näis elavat kahemõõtmelises maailmas, sellises lihtsas ja läbipaistvas. Et riigivailtsused tõepoolest vassivad ja olulisimaid otsuseid tehakse rahva selja taga, ei tundunud talle esialgu isegi kuulamisväärne, kuni Lina hakkas mainima konkreetseid arhiiviandmeid. Pärast mida soostunuks Vakra Linaga isegi saunas meestejuttu ajama.
Mu meelest Vakra pole loll. Minagi tahaks lähemalt kuulda Jüri Linale teada olevaist müstilistest arhiivisäilikuist, nende varjamisest ja avalikukstulekust. Alles siis omandavad vandenõuteooriad konkreetsema kuju.
Muide, pärast Gustave Le Boni raamatu "Hulkade psühholoogia" läbilugemist (noorukina) olen veendunud, et keegi kusagil ei jäta kindlasti juhust kasutamata rahvamassi lollitades endale elutööd ja sissetulekuallikat leida. Demokraatia, m- --s!
ääretult rumalate saatejuhtide saade27. oktoober 2013, 12:44
Ääretult huvitav teema, kahjuks ääretult rumalate beibede saatel. Jumal, kui rumalad ja imalad need naised on??? Kelle karvane käsi neid sinna tõi, kas meil vähe seksiteemalisi saateid on? Kunagi ei vaata seda saadet, aga kuna Jüri Lina oli kutsutud, siis korra vaatasin. Aga see tarkus, mida ta edastas kanaajudele ei mõjunud, nad naeruvääristasid ja labastasid kõik. Raineril silmad jooksid ühest nurgast teise, tal oli ebamugav, ta ei tea nendest asjadest midagi, tal pole arvamust, miks ta siis sinna tuli? Muidu ju tark mees, aga edevus sama suur, kui nendel kahel eksponadil. Ennet lobiseb niisaama, haistis, et tarka juttu pole ja ise hakkas klouniks. Ainuke, kes oli selles seltskonnas väärikas -Telegrammi programmi toimetaja ja nüüd, kui ma seda tean, hakkan kindlasti nende vaatajaks. Aga Stereot pole ma varem vaadanud ja ei vaata ka.
siin pole miskit arvata27. oktoober 2013, 12:02
lihtsalt vahetasin kanalit kui asi kiskus kohe algusest peale metsa- Sellist asja pole ma enne teinud,kuid nüüd viskas üle. aga teised, nautige ikka edasi. 2 poosetavat saatejuhti on ilmselt omas elemendis nii "vägevad".
oneiole27. oktoober 2013, 09:48
Saatejuhid peaksid olema täiesti erapooletud, teemad ja külalised on ju ülihuvitavad, enda kivistunud mõtete pealesurumine neile ei sobi.Enne, kui kiljatada, et riigikogu liikmed on vaimselt terved, võiks teada kõrvalkalletest, mis polegi tegelikult diagnoos.Arvo Haug, olles ise Riigikogus ütles, et mõned saadikud on lausa diagnoosiga (skisod?) Tõsised teemad on viidud veuts kerglasele tasemele.Pole mõtet kutsuda Jüri Lina Rootsist lijtsalt selleks siia, et talle vastu kiljatada. Ennet on muidugi super, õnne talle Nobeli puhul.Tahaks omale sellist sõpra.
27. oktoober 2013, 09:00
See Telegram oma virrvarriga ei pane mitte mõtlema, vaid tekitab lugejatel mõtlemisvõimetust. Mida suuremat infopa*ka serveeritakse, seda kiiremini lugejate alateadvus umbe läheb.
taaskord27. oktoober 2013, 03:55
Paar nädalat tagasi kirjutasin, et daamidel ei sobi kätega põlvedest kinni hoida. Üksnes siis, kui sportlik riietus. Seega daame pole, on naisseltsimehed?
tõega näkku26. oktoober 2013, 22:44
Rainer Vakra öeldu ära tee seda teisele, mida ise ei taha käib ka tema kohta.Kui meenutada, kuidas karjääri teinud mees oma erakonnas himustas linnapea kohta ja lõi oma kaasmõtlejatega just nimelt vandenõu Savisaare vastu.Selle ilmsikstulekul mängis märtrit ja lahkus erakonnast ning murdis nõmmekatele antud lubadust jätkata Keskerakonna Nõmme piirkonna juhina.Mis puudutab valimisi, siis vallalisel Raineril tõesti hea tulemus, mis tõestab, et teatud valijate seas ei loe mehe teod, vaid tema väline veetlus nii noorte naiste kui vanemate daamide seas, kes oskab suhelda ja käe pihku panna.Sellega tuleb kampaanias alati arvestada ja teinekord mitte pingutada tegudega, et mitte liigselt auru välja lasta.Vakra oponeerimine vabamüürluse, vandenõuteooriate ja psühhopaatide teemal jättis mulje temale omase absoluutse tõe kuulutajast .Noore poliitiku seniste tegude põhjal võib teda juba liigitada teatud kategooriasse, sest kui sa huntidega koos ei ulu on poliitiline karjäär võimatu
26. oktoober 2013, 22:03
No Indias küll need elanikud ei sure vandenõu tagajärjel, võite nad kõik ära vaktsineerida, kui tahate, aga ega see ei päästa neid oma fanaatilisest usust ja jõkke pilluvad nad ikka oma surnuid ning sealtsamast jõest võtavad ka oma riisikeeduvett ja pesevad sealsamas ennast. Usun, et ka Ennet on ise samuti uurinudi esoteerilisi materjale, lihtsalt hea on öelda, et tuleb tablett suhu pista. Riigikogulane aga võiks teha ettepaneku et tema loosung "Ära tee teisele seda mida endale ei taha!" võiks üles riputada Toompea saalis seinale.
maamadis26. oktoober 2013, 21:53
Maamees! Vastupidi - saade on ülihea (saatejuhtide arvates), kui vaid neid külalisi ei oleks...
Maamees 26. oktoober 2013, 21:15
Nõrk saade. Ühel saatejuhil enese eksponeerimise vajadus. Odavad teemad. Sellistelt saatejuhtidelt maksimum. Nõrk kolm.
toetan sind, eestlane26. oktoober 2013, 20:47
ei vaata saadet saatejuhtide pärast, sest see edvistamine, kätega vehkimine, vahele rääkimine sundis kanalit vahetama.
Sina N võid aga iga nunnu järel nuhkida.
Televaataja26. oktoober 2013, 19:28
Kõik on muidu kena, aga saate formaat tingib selle, et saatejuhtidel pole küsitluseks aega. Ei jää üldse aega süvenemiseks.
nuhkija26. oktoober 2013, 18:14
Ära "eestlane" nori - see kes kiharat keerutab on päris "nunnu" ;)
eestlane26. oktoober 2013, 17:03
ei meeldi mulle saatejuhid ja eriti Elo,