Marco käis Portugalis seiklemasFoto: Marco Tasane / Facebook
Inimesed
23. oktoober 2013, 15:39

Kiika ka Marco kõige vaadatuimat videot!

GALERII: Strippar Marco seikles Portugalis (36)

Mõne aja eest käis Lõuna-Eesti stripikunn Portugali randades mõtteid kogumas, uue video materjali filmimas, hõrke sööke nautimas ja klubitamas.

„Käisin jah, Portugalis, olin seal sõbrannal külas," pajatab Sintras peatunud Marco Õhtulehele. „Portugali vaated on võrratud, aga rahvas on laisk, ainult magavad või pidutsevad," räägib Marco, kes ka end mõnel õhtul klubist leidis.

„Ise ärkasin ka kell üks päeval, siis käisime rannas ja öösel klubides." Piletihinnad on võrreldes Ibizaga, kus Marcole pidutsemas käia meeldib mõnevõrra soodsamad. „Kui Ibizal maksab pilet 50 eurot, siis Portugalis umbes 10 eurot," rõõmustab strippar.

Veel kiidab Marco kohalikke toite. „Kalatoidud on väga head ja odavad. Kui Eestis maksab praad 15 eurot, siis seal vaid kaheksa-üheksa," räägib tervislikult toituv Marco.

Lissabonis, Mouroses, Monserratis käinud Marco imetles vaatamisväärsusi ja lisaks puhkamisele filmis ta ka uue video materjali. „Video tuleb novembri keskel. Mul käib ikka töö ja lõbu käsikäes," rõõmustab mees, kellel tuleb kord kuus ka muusikuna lavale astuda. „Strippi on rohkem, kuus korda kuus kindlasti, kontserte on vähem, umbes korra kuus."

Kas sulle meeldib rohkem strippar Marco või muusik Marco?